Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Mysiinien lehdistötiedote: Mysiinit suorastaan liekehtii

Kuten otsikko jo kertoo, ovat Mysiinit vallan hurjassa vireessä.

Jo harjoituspeleissä Über-Olli väläytteli muutamaan otteeseen. Mutta jo kahden liigapelin perusteella Pikseli-Piku on osoittanut oivan pelivireen olevan myös liigapeleissä kohdillaan. Pistepörssin ylivoimainen ykkönen ei jätä mitään arvailun varaan. Seuraava etappi Pikulla onkin saavuttaa 100. maalin rajapyykki, jonka odotetaan rikkoutuvan seuraavassa liigapelissä.

Myös Essi on osoittanut hyviä peliotteita olemalla pp:n tiukka kakkonen. Pakara-Esa saalistikin runkosarjan 200. pisteen toisessa FHR -kohtaamisessa. Joten pelivire sielläkään päässä ei ole kadonnut. Nimi Pakara-Esa tulee siitä, että Essihän tunnetusti voitti Parhaat Pakarat -kilpailun suurella marginaalilla.

Islantilaisen Isildrurin debyytti ei ollut tehokkain mahdollinen. Kuitenkin otteet harjoituspeleissä ovat olleet sen verran väkevät, että on lupa odottaa tältä nuorelta Filipiltä paljon seuraavissa liigapeleissä.

Omiisi on kaukana hyvistä ajoistaan ja onkin ollut aika turha, vaikka seuraava piste onkin hänen 50. Mutta sitä saanemme odottaa jonkun aikaa.. :
Tosin pasin (maju-miehen) rinnalla kukaan ei näytä huonolta. Pasi onkin pitänyt vastustajia pihdeissään. Äärettömän voimakas, väkevä ja ennen kaikkea jykevä pasi on ollut se suurin pelote vastustajien hyökkääjille. Pasi on ollut myös hyökkäyspäässä erittäin vaarallinen, jonka takia hän onkin eniten merkattu pelaaja päästessään vastustajan alueelle. (Korostan, että vaarallisuus suuntautuu vastustajan päähän, ei omaan päähän.)

Kaksi ensimmäistä liigapeliä ovat olleet FHR:ää vastaan. Ensimmäinen päättyi numeroihin 4-6 ja Mysiiniareenalla nämä neomysiinistä ja pasitrasiinista koostuvat pelimiehet hoitivat pelin 2-0 lukemin. Ensimmäisen FHR -pelin viimeisessä erässä puolustuspeli vähän riistäytyi käsistä. Johtuen varmaan siitä, että peli oli jo selvä. Vaikka toisessa FHR -kohtaamisessa pieni varovaisuus saattoikin näkyä tiukan lagin takia, niin Mysiinipakka osoitti kuitenkin olevansa tiivis. Mysiinit, pasin johdolla, pitivätkin FHR:n nollilla.

Pelit ovat siis mennyt niin liigassa kuin harjoituspeleissäkin varsin mallikkaasti, kunhan molemmat puolustajat ovat päässeet pelaamaan.

Kirjoitin tämän lehdistötiedotteen tänne siksi, koska merkkejä on oletettavasti yli 1000. Mysiinien lehdistötiedotteet kun ovat sen verran suuret ja massiiviset.

Kirjoittanut: pasi
Julkaistu 28.09.2005 17:17
Luettu: 1361 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.