Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

darby haastattelussa

Redden: Kerro vähän pitemmin urastasi kiekosta. Miten se alkoi ja miten se on edennyt tähän asti?

darby: Peliura kiekko.tk:ssa alkoi kun Mabo pyysi mukaan perustamaansa Narrilaumaan. Narrilauma koostui tällöin pääosin jokerifaneista, ja itseasiassa on sitä nykyäänkin, parilla "ulkomaalaisvahvistuksella" höystettynä. Siinä sitten alkuvaikeuksien jälkeen alkoi peli kiinnostaa kun muuan maalinsylkijä, myerz, opetti mut tekemään vihdoin maaleja. Maalintekoa reenatessa kasvoin vihdoin mulle suunniteltuihin saappaisiin ja Narrilauman pelit alkoivat luistamaan yhä paremmin ja paremmin. Sitte tulikin notkahdus ja jouduimme hakemaan vauhtia jopa Puulaakista asti. Kuten kaikki tietää, on Narrilauma jälleen liigassa, jossa sen kuuluukin olla. Tämä jos jokin nostattaa odotuksia tulevalle kaudelle.

Redden: Minkä perusteella valitsitte pelaajat, ja ketkä olivat ne ensimmäiset pelaajat joukkueessa?

darby: Peruste pelaajien valitsimiseen oli alunperin pelkästään se, että olet jokerifani, koska kyse oli Narrilaumasta, jokerifanien kiekko.tk -joukkueesta. Nykyään kyllä on se taso tärkein ja meillä on sellainen jengi kasassa, ettei me paljon uusia tuulia tarvita.

Redden:Teillä on joitakin pelaajia armeijassa, uskotko, että parin pelaajan puuttuminen heikentää joukkueen iskukykyä?

darby: On kyllä, itseni lisäksi Manic ja Mabo. Tärkeitä pelaajia molemmat, varsinkin kiekko.tk:n kiistämättömästi parhaimman pelintekijän poissaolo näkyy tottakai pelissä. Muiden pitää vaan kasvaa saappaihin ja ottaa vastuuta itselleen, näinhän se menee. Toistaiseksi pelit on ailahdellut, mutta se johtunee vaan reenin puutteesta - kyllä tämä tästä, kauteen lähdettäessä ei pitäisi olla ongelmia.

Redden: Divarin alkusarjassa olitte ykkösiä, myös ylemmän loppusarjan veitte ja liigakarsinnassa olitte jaetulla ensimmäisellä sijalla.. Millaiset fiilikset joukkueelle jäi kaudesta divarissa?

darby: Erittäin hyvät. Käytännössä onnistuttiin joka osa-alueella, lähes täydellisesti. Erittäin suuri kiitos koko kaudesta kuuluu ensisijaisesti kovalle pakkiparille Lukalle ja rapsterille, myös kärkkäät hyökkääjät Iiro ja januzki olivat hyvässä sykkeessä läpi koko kauden.

Redden: Joukkue tulee olemaan varmasti kiekkoliigan kärkipäässä, mikä on narrilauman salaisuus pelissä? ja miksi teidät on erittäin vaikea voittaa?

darby: Sepä se, meidät on vaikea voittaa. Kysehän on maalintekopelistä, jos teet yhden maalin, etkä päästä yhtään, voitat. Puolustus on se juttu. Meillä periaatteessa kuka tahansa voisi pelata pakkia, koska käsitys pakittamisesta on juurtunut jokaiselle hyvin mieliin. Ensisijaisesti pakitetaan hyvin joukkueena ja sitä kautta "marssitaan" läpi vastuksen harmaan muurin ja voitetaan tiukkojakin pelejä. Nyt viime aikoina on mennyt vähän liikaa omiin, mutta kunhan se liiga lähenee taas, niin eiköhän nollapelejäkin ala taas tulla.

Redden: Ketkä joukkueet ovat teille pahimmat vastukset?

darby: Vaikea sanoa, kun taso vaihtelee. Joskus muuan mysiinit on helppoa kauraa. Joskus taas otetaan kuokkaan keltä sattuu. Rakkain vastus on kumminkin Malpo. Siinä on jotain.

Redden: Minkä ikäinen olet ja missä päin asustelet?

darby: 20 vuotta ja Haminassa vielä toistaseks. PK-seudulle muutto, jahka intti loppuu ja koulu taas alkaa.

Redden: Millainen olet pelaajana ja pelikaverina?

darby:  Ärsyttävä. Sekä omia, että vastustajia kohtaan. Joukkuehengen latistaja, toisaalta hengen herättäjä. Joskus itsekeskeinen. Useinmiten tavoittelen vaan parasta. Häviötä en tunne. Enkä varsinkaan osaa sitä käsitellä. Varmaan aika persoonallinen. Maalintekijä.

Redden: Kiitoksia haastattelusta ja onnea kiekkoliigaan narrilaumalle.

darby: Kiitosta itselles, ja  terveiset äitille!

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 18.09.2005 17:07
Luettu: 1311 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.