Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Djbobo haastattelussa

Redden: Kerro urastasi sekä kiekossa, että kiekkoliigassa. Miten löysit kiekon ja miten olet löytänyt tiesi tänne asti?

Djbobo: Ensimmäistä kertaa kiekkoa kokeilin kaverilla kun näin että peli oli päivän peliksi valittu mbnettiin. Sitten aloin sillon tällön kotonakin pelaileen ja publiccia vääntelin välillä aika ahkerastikkin, ensimmäiset pari viikkoa 56k modeemilla joka ei mitää herkkua ollut. Harjoittelemisen jälkeen pääsin kokeilulle ensimmäiseen tiimiini Candymans & friendseihin jossa sain pelata ruhtinaalliset pari matsia ennen potkuja. Siitä jonkun aikaa niin Lepakko kutsui minut SSO jossa kauan pelailinkin kävimme jopa divarikarsinnoissa jotka ei aivan putkeen menny jonka jälkeen minä ja Fuckup perustettiin SSK ja siihen saimme mukaan sso:n pelaajia. Tästä jonkun aikaa niin Jasonite lupasi paikan zambolaatioon try outille. Sinne joukkueeseen en kuitenkaan sillon vakituiseksi päässyt, jonka jälkeen kävin kokeilemassa Völligissä silloisessa hc goalissa johon en sinnekkää vaki paikkaa saanut. Sitten kysyin paikkaa Fc Malpoon johon pääsin kans alkajaisiksi trylle ja siitä sitte sain vaki paikan ja vieläki sielä pelaan ja hyvää tulosta on joukkueella saavutettu.

Redden: Millaista on pelata MalPossa ja onko ollut aikeita vaihtaa seuraa?

Djbobo: Malpossa on aivan loistava pelata, joukkuehenki on loistava, muutenki kaikki pelaajat mukavia kukin omalla tavallaan. Pelitkin menevät ihan hyvin vaikka välillä alamäkiäkin on vähän pahempiakin, mutta kaikillahan niitä. Joukkueen vaihto aikeita ei ole ollut enkä usko että tulee olemaankaan.

Redden: Ensimmäinen kautesi kiekkoliigassa oliko runkosarjan taso sellainen jota odotit?

Djbobo: Vähän tasasemmaksi kuvittelin runkosarjan alunperin. Paljon tuli runsas lukuisia voittoja ja runkosarjan viimeisen ja ykkösen välillä isompi piste ero mitä kuvittelin tulevan. Kuitenkin nähtiin paljon tasaväkisiä kamppailuja.

Redden:Tavoitteet kiekkoliigassa?

Djbobo: No ei minulla mitään päämäärää ole pelaan vaan, mutta tottakai sitä ois hauska voittaa pleijarit ja pistepörssit sun muut, mutta ottelu kerrallaan mennää.

Redden: Ikä ja missä päin asustelet?

Djbobo: 16, 17 ens kuussa ja asuinpaikka Toholampi.

Redden: Millainen olet pelaajana ja pelikaverina?

Djbobo: Pelikaverina yritän ainakin olla reilu, asiallinen ja leppoisa. Pelaajana hieman itsekäs, mutta myös passailla osaan, pakituksestaki jotain tiiän vaikka kärkkyjänä pelaankin.

Redden kiittää haastattelusta.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 08.08.2005 15:25
Luettu: 997 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.