Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Blizk haastattelussa

Reddeni: Kerro urastasi sekä kiekossa, että kiekkoliigassa. Miten löysit kiekon ja miten olet löytänyt tiesi tänne asti?

Blizk: Ensimmäisen kerran tulin Kiekkoon huhtikuussa 2004 linkin kautta, joka laitettiin #hattrick.fi kanavalle Quakenetin puolelle. Pian rekisteröitymisen jälkeen etsin joukkuetta, ja päädyin Valko-Venäjän Vauhtiin. Kauden 2/2004 jälkeen lähdin sitten VVV:n hajottua PU:hun, jossa ei kuitenkaan kulkenut toivottuun malliin. Niinpä siirryin treidauksella HCH:hon, josta tulikin pronssia. 4/2004 meni TT:n riveissä. Kauden päätteeksi joukkue putosi sarjasta, ja siirryin takaisin hajoavaan HCH:hon. Kauden 1/05 jälkeen laskusuhdanteen kruunasi putoaminen divarista. Nykyään kiekkoilen siis Darra OY:ssä, joka selvitti tiensä ylempään loppusarjaan. Samalla päättyi säkkikaudeksi nimittämäni ajanjakso.

Redden: Millaiset muistot jäi VVV,PU,HCH,TT? Ja milla lailla pelityyli,johtajuus,pelaajat erosivat toisista?

Blizk: VVV:ssä ja PU:ssa olin selkeä puolustaja, joka ei juuri saanut maistella maalintekoa. Pelillisesti paras putki näissä joukkueissa osui Kiekko Cupiin (PU), jolloin syöttöpeli kulki. Sen jälkeen homma meni melkomoiseksi päätä seinään -meiningiksi. HCH:ssa (3/04) oli sitten toinen meininki. Tenkratin, Hossan, Heatleyn ja itsensä läpi lyöneen Pyörälän kanssa peli sujui mainiosti. Kaudella 4/04 homma kääntyi täysin päälaelleen, sillä puolustajaa ei kuunneltu lainkaan eikä virheistä otettu oppia. HCH:n viimeisten kausien aikana peli sujui ajoittain mallikkaasti, olimmehan ensi alkuun mielestäni yksi kurinalaisimmista 4vs4-joukkueista. Tämän jälkeen muut kuitenkin menivät ohi.

Redden: Kaudelle 1/005 tuli varsin paljon uusia pelaajia. Kulkiko kuitenkin joukkueen peli ja millaiset fiilikset jäi?

Blizk: Kuten jo aikaisemmin mainitsin, aluksi peli sujui hyvin. Jatkossa kuitenkin syöttöpeli tyrehtyi, kun Kolmen ja Pyllen kaltaiset pelaajat lähtivät. Lopputulos oli sitten nähtävissä.

Redden: Joukkue joutui divarikarsintoihin millainen fiilis pelaajille jäi divarikarsinnoista? ja ketkä pelaajat nostat ratkaisuhahmoiksi karsinnoissa?

Blizk: Joukkue uskoi tietysti mahdollisuuksiinsa loppuun asti, ja peli kulki aluksi suhteellisen hyvin, kunnes hyydyimme Lucky Losersia (nyk. Failed Ones) vastaan. Avainhahmoja olivat Kumusta tulleet FINisher ja Redden.
Fiiliksistä jäi vähän epäselvä kuva, koska tiemme erosivat sen verran nopeasti.

Redden: Miksi joukkue hajosi? ja monet pelaajat ovat löytäneet uudet joukkueet keiden luulet menestyvän parhaiten tulevaisuudessa?

Blizk: Olimme päättäneet jo ennen divarikarsintoja, että mikäli emme pysy divarissa, joukkue hajoaa. Nykyisin Reddenillä on ehdottomasti parhaat mahdollisuudet menestyä. Vähäisistä minuuteista huolimatta huikeat tehot. Kumma ettei Habsin "valmennusjohto" ymmärrä antaa hänelle peliaikaa.

Reddeni: Nykyinen joukkueesi on Darra oy uskotko, että tämä on se oikea joukkue, ja ettet tule vaihtamaan enää joukkuetta?

Blizk: Darra OY:ssä on ihan kelpo meininki. En halua vielä tässä vaiheessa kommentoida mahdollisia siirtymisiä.

Redden: Miten päädyit kiekkoliigan johtokuntaan, ja viekö vastuualueesi: siirrot paljon aikaa?

Blizk: Siirtovastaavan homma ei ole kovin paljon aikaa vievää. Siirtolistan päivittämisen lisäksi joskus joutuu selvittämään epäselvyyksiä, mutta melko harvoin. Tämän takia pystyinkin ottamaan vastaan myös divarivastaavan tehtävät. Johtokuntaan päädyin vähän vaivihkaa Paitsion yhteyden kautta.

Redden: Millainen olet pelikaverina ja pelaajana? ja minkä ikäinen olet ja missä päin asustelet?

Blizk: Pelikaverina olen rauhallinen ja asiallinen, osaan kuitenkin olla tiukka tarpeen vaatiessa. Pelaajana viihdyn hyökkäävän puolustajan tontilla, jolta pystyn mainiosti hyödyntämään vahvuuksiani hyökkäyspäässä. Ikää on 18 vuotta ja asun Oulussa.

Redden kiittää haastattelusta ja toivottaa kaikki Darra oy:lle onnea ylempään loppusarjaan.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 21.07.2005 14:47
Luettu: 1018 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.