Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Saarinen haastattelussa

Redden: Kerro vähän pitemmin urastasi kiekosta. Miten se alkoi ja miten se on edennyt tähän asti?

Saarinen: Aluksi löysin linkin Jatkoajan keskustelupalstalta, sitten alottelin ja pelailin joukkueissa kuten HIFK, Kanat ja taas HIFK. Sittemmin minut värvättiin Kumu JT:hen, jossa pääsin jo maistelemaan laakiakin kahden kauden verran. Kumu alkoi kuitenkin hajoilemaan sisäisen vakavan riidan vuoksi, lopulta pelaajat vain kaikkosivat päivä päivältä. Itsekin hain uutta seuraa ja kovan yrityksen jälkeen Blizk otti minut HCH:hon testille ja sittemmin pelaamaan myös divaripelejä. Tie vei kuitenkin karsintaan, jossa selvisimme aina jatkokarsintaan asti, kunnes noutaja Lucky Losers tuli ja divaripaikka meni sivu suun. Tämän seurauksena pelaajat lähtivät etsimään uusia kiekkoliiga-seuroja. Itselleni oli kuitenkin jo valjennut kauden lopun tienoilla ensi kauden seura. Se oli Habs, jonne olin halunnut hyökkääjäksi, mutta Predan ehdotuksesta kokeilin pakin paikkaa ja joukkue oli tyytyväinen tuloksiin, joten pelipaikan vaihto tuli ajankohtaiseksi. Muutaman viikon testauksen jälkeen minut valittiin Habsin liigajoukkueeseen pakiksi. Nyt olen pelannut sitten tämän kauden pakkina ja ihan mukavaa on ollut.

Redden: Millaiset fiilikset jäi Kumu JT:sta ja mikä pelaaja mielestäsi tulee sieltä nuoresta porukasta parhaiten menestymään?

Saarinen: Mahtavat fiiliksethän siitä jäi. Joukkueen tuho tosin sattui erittäin ikävällä tavalla. Uskoisin, että Doan ja Gunnar menestyvät Kumu JT:stä parhaiten.

Redden: Siirtosi HCH:hon oli Kumu JT:n porukan mielestä kautesi pilaaminen, mutta itse et välittänyt mielipiteistä ja valitsit divarin, millaiset fiilikset oli, kun kaverit sanettelivat paskaa niskaan, että pilaat kautesi? ja oliko ratkaisu mielestäsi oikea?

Saarinen: Suoraan sanoen paskat fiilikset oli siinä vaiheessa. Joukkueessa velloi kuitenkin niin kova riita, että ratkaisu oli mielestäni oikea.

Redden: Millainen on roolisi Habsissa?

Saarinen: Roolini on ollut hyökkäävänä puolustajana pääasiassa, mutta välillä on Jortsunkin vuoro pelata hyökkäävämpänä, sillä hän on hyvä kyseisessä roolissa. Aika hyvin on tullut peliaikaakin.

Redden: Vallitseeko joukkueessa demokratia vai diktatuuri?

Saarinen: Meillä Habsissa on erittäin vahva, suorapuheinen, persoonallinen ja vastuullinen vastuuhenkilö. Joukkueen demokratia ei kuitenkaan ole täysin valmis ja välillä päätökset ovat kaikkien, välillä vain muutaman pelaajan tekemiä . Diktatuuri olisi kuitenkin aivan liian vahva sana. Peliaikojen jakaminen tosin on täysin vastuuhenkilömme harteilla.

Redden: Millainen on joukkueen joukkuehenki ja jos pieni virhe sattuu, niin syntyykö isoa melua, vai voiko ottelua jatkaa ilman, että tarvitsee pelätä, että iso kohu tulee?

Saarinen: Joukkueen henki on aivan loistava silloin, kun peli kulkee. Joukkueessa on kuitenkin vahvoja persoonia ja siksi joukkuehenki hieman ärtyy aina, jos peli ei ota kulkeakseen. Pienistä virheistä ei joukkueessa isoa melua nouse, mutta yleensä huomautetaan, että asia korjaantuisi. Isommista ja ratkaisevista virheistä on joskus hieman jopa taisteltu, sillä pelaajien tilannenäkemykset ovat erilaiset. Joukkueessa kuitenkin tälläiset asiat unohdetaan nopeasti ja hommaa jatketaan entiseen malliin.

Redden: Onko mielestäsi oikea mies 'johtajana' ja pitäisikö enemmän kysellä mielipidettä toisilta, ja sopia asiat enemmän pelaajien kesken?

Saarinen: Joukkueemme "johtaja" on niin vahva persoona, ettei siihen paikalle kyllä voisi ketää muuta joukkueen nykyisestä kokoonpanosta kuvitella. Välillä tuntuu, että mielipidettä voisi hieman kysyä enemmän, mutta kyllä sitä nytkin kysellään aika hyvin. Mielestäni joukkueessa kuuluu olla tälläinen vahva johtaja, joka tekee viimeisen ratkaisun, jos muun joukkueen mielipiteet jakaantuvat asiasta vahvasti.

Redden: Kuvaile pelaajiemme parilla sanalla tai pidemminkin: Nikosso,Preda,Redden,Saarinen,Jort1kka,Lintu,Jokilate,Darkki

Saarinen: Nikosso: Maalintekijä, huumorimiehiä.
Preda: Joukkueen vastuuhenkilö, luo paikkoja joukkueen maalintekijöille, pelinrakentaja.
Redden: Maalintekijä, miellyttävä heppu, fiksu mies.
Saarinen: Hauska,Varma puolustaja, jolla on erittäin tarkat avaukset, tästä pakista tullaan kuulemaan vielä paljon. By: Redden
JORT1KKA: Puolustaja, taitaa viivapelaamisen ja oman alueen pelaamisen salat.
Lintu: Puolustava puolustajana pelannut, vähälle peliajalle jäänyt lupaava puolustaja.
Jokilate: Todellinen monitoimies, taitaa se puolustamisen että hyökkäämisen, loistava peliäly, pelinrakennuksen aatelia, huumorimiehiä. Todella ikävää että Latella on kiinnostus lopahtanut, hänestä olisi loistava apu joukkueelle.
Darkki: Todella varma puolustava puolustaja, mukava heppu, kiiski.
Kaikki joukkueen pelaajat ovat mukavia tyyppejä.

Redden: Mielestäsi joukkueen 'rakastettu jäsen' ja tsemppari ja erittäin mukava heppu joukkueen sisällä?

Saarinen: Rakastetuin jäsen lienee JORT1KKA, joka on todellinen Habs-ikoni. Joukkueen tsemppari ja mukavin heppu on uusi tulokas Redden.

Redden: Minkä ikäinen olet?missä asut? ja millainen olet pelikaverina? ja vielä terveiset

Saarinen: Olen 15 vuotias ja asun Hyvinkäällä. Pelikaverina olen anteeksiantavainen, tsemppaava ja koitan myös olla mahdollisimman mukava. Terveiset lähtee Gunnarille, se huone mistä mut Kumuun värväsitte ei ollu Kumu JT etsii pro-pakkia, vaan se oli Kumu JT etsii pro-hyökkiä!

Redden: Kiitoksia haastattelusta ja onnea kauden jatkoon, keep good work on! (Tästä pakista tulette kuulemaan vielä)

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 16.07.2005 21:25
Luettu: 1305 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.