Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Mauska haastattelussa

Redden: Ensimmäiseksi voisit kertoa urastasi, miten se alkoi ja miten ura on edennyt tähän asti..

Mauska:  Noh, kiekon aloitin heinäkuussa 2004, kun veljeni Tigeli pelasi silloin Kalma HC:ssa ja ehdotteli että tutustuisin peliin. Heti aluksi pääsin siis Kalma HC:hen pelaamaan ja siellä en tosin viihtynyt kuin pari päivää, koska perustimme OneOnlyn, Tequilan ja Blizin (Bonk) kanssa HC Vaparin jossa pelasin lokakuuhun saakka. Joukkueemme hajosi siksi, koska Bliz siirtyi Pelijengin riveihin ja näin ollen itse siirryin Luukkumiehiin. kerinnyt luukuissa olemaan, kun Arto jo kyseli minua Pelijengiin. Menin aluksi kakkosnickillä tryoutille ja sainkin suoritettua sen, jonka jälkeen siirryin ykkösnickillä Pelijengiin. Pelijengillä pelasimme niin puulaakia, divarikarsinnat, kuin divariakin kunnes minulle tuli siirto takapenkin tyttöihin yhdessä ryanin kanssa. Siellä tuli vietettyä noin kuukauden, mutta kyllästyin siihen pelityyliin ja siirryin Hc Humbaan, jossa siis tällä hetkellä pelaan. Ensi kaudeksi tarkoitus olisi mennä Marshallsaarten Mainioihin, joka siis on ollut jo pitkä projekti kolmen ja ozon kanssa, joten ensi kausi sitten siellä.

Redden: millaista oli pelata Pelijengissä? ja miksi juuri sinut ja ryan valittiin menemään TT:lle? Ja eikö paluu seuraavalle kaudelle ollut mahdollinen?

Mauska: Pelijengin aika oli aivan mahtavaa, sillä siellä kehityin Arton opissa hurjasti ja sain paljon peliaikaakin. D-fence ja M.Bartek olivat ilmaisseet kiinnostuksensa siirtyä Pelijengiin ja näin Arto ehdotteli minulle, että jos vaihtaisin D-fencen kanssa joukkuetta, koska peliaikaa ei tulisi varmaan olemaan kauheasti, jos joku muu treidattaisiin D-fenceen. Paluu oli toki mahdollinen seuraavalle kaudelle ja olin menevänänikin sinne, mut tuli nämä Karpat sun muut ja kysyivät kiinnostusta siirtymään Humbaan. Humba vaikutti loistavalta vaihtoehdolta, sillä siellä on aivan mahtava joukkuhenki jne.

Redden: Humbassa on mukavat oltavat ja varsin loistavat pelaajat, mutta miksi kuitenkin Marshallsaaren mainioiden kanssa ensi kaudella kiekkoliigaan?

Mauska: Humbassa siis on aivan mahtavat oltavat ja pelaajatkin varsin loistavia, mutta tämä meidän projekti (perustettu lokakuussa 2004) on ollut jo pitkä ja viime kaudella jo päätimme, että kauden 2/2005 jälkeen kaikki siirtyvät ykkösnickeillään joukkueeseen. Tosin jedi, Klak ja ozo ovat jo tehneet sen siirron ja me muut menemme kauden jälkeen.

Redden: Millaisia tavoitteita joukkueella on?

Mauska: Tavoitteenamme on aina ollut Kiekkoliiga ja aiommekin pyrkiä divarikarsintoihin, tosin ei ole läheskään varmaa että pääsemmekö sinne, koska kuulemma olemme liian keräily, mutta itse väitän toisin. Emme tosiaankaan ole keräilyjengi. Jos siis emme karsintoihin pääse, niin sitten haemme Puulaakiin/tulevaan 2-divariin.

Redden: Onko joukkueessa jonkinlaista 'manageria tai johtajaa'?

Mauska: Noh, meillä ei ole suoranaisesti johtajaa, vaan kaikki toimii demokratian turvin. Tosin minä yleensä hoidan nämä kaikki kirjoitusjutut ja pelaajavärväykset, mutta toki kysyn ensin muiden mielipidettä.

Redden: Millainen pelityyli joukkueella on?

Mauska: Melko hyökkäävä, sillä joukkeessamme ei tällä hetkellä ole kuin kaksi puolustajaa ja harvoin olemme samaan aikaan paikalla joten olemme viime aikoina pelanneet 1-3-taktiikalla ja se onkin toiminut melko hyvin.

Redden: Millainen on roolisi Humbassa ja Marshallsaaren mainiossa? eroavatko ne jotenkin toisistaan?

Mauska: Humbassa olen saanut pelata hieman hyökkäävämpää roolia, joten luonnollisesti on jopa maalejakin syntynyt. Mainioissa pelaan usein sitä varmistavampaa puolustajaa, joten kyllähän ne roolit jotenkin eroavat.

Redden: Millainen olet pelikaverina?

Mauska: Kai mä olen melko rauhallinen ja pyrin olemaan asiallinen. En myöskään valita virheistä, sillä niitähän sattuu jokaiselle. Eli kaipa mä olen hieman tällänen tsemppaavampi-tyyppi.

Redden: Ikäsi? missä asut? ja terveiset?

Mauska: 16 vuotta olen ja Porissa asustelen. Terveiset lähtee kaikille faneilleni, erityisesti _varjolle_ Jatkoaikaan!

Redden kiittää ja toivottaa onnea Mainiolle projektillenne, ja uskon syvästi, että joukkue ei ole keräily ja tulisi tuomaan loistavaa tasoa divarikarsintoihin.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 14.07.2005 18:08
Luettu: 1059 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.