Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tenkrat haastattelussa

Redden: Kerro vähän pitemmin urastasi kiekosta. Miten se alkoi ja miten se on edennyt tähän asti?

Tenkrat: irkistä tais linkki löytyä, ja suuntasin jossain välissä sen jälkeen kanavalle #kiekko.tk, jolla Anzi23 sitten kyseli jengiä Ukrainan rajuihin... siitä se lähti. Jengin vaihtuminen on värittänyt ja hieman sekoittanu pelaamista aina välillä, mutta nyt luulis olevan jo porukka jolla ei ole mitään syytä hajota tai silleen... ei ole käynyt koskaan mielessäkään vaikka alamäkiäkin on ollut reilusti viime aikoina, tiedä johtuuko sitten kesästä, pelaaminen on jäänyt kyllä reilusti vähemmälle ku aikasemmin Sen verran pelaan ettei kädet jäädy, tarkottanee jotain tuntia päivässä. Lopettaminen ei ole vielä käyny mielessä, mutta jossain välissä varmasti sekin tuntuu hyvältä idealta.

Redden: Millaiset fiilikset jäi Ukrainan rajuista? joukkueen menestyksestä ja pelaajista?

Tenkrat: Kyllä se porukka oli sen hetken kiekon eliittiä. Kauden loppupuolellahan meiltä katosi sieltä pakki (tuolla nickillä pelasi), joka silloin oli niitä harvoja pelaajia jotka puolustivat, luulisin. Ensimmäinen kausi oli koko porukalta loistava. Oltiin vielä tavallaan altavastaajia sille kaudelle, FHRhän oli kuuluttanut jo voittaneensa.

Redden: Kaudella 2/004 siirryit HCH:n oliko siirto omissa käsissäsi vai oliko se ainoa vaihtoehto? millaiset fiilikset jäi HCH:sta?

Tenkrat: Joku kerta tulin koneelle ja oli viestit siitä että mut on treidattu HCHhon Olihan tuosta puhetta, enkä sitä mitenkään vastustanu. Luulen että ainoa vaihtoehto kuitenkin. HCHssa oli siinä kolmen kauden sisällä vaikka ketä, hossaa ja tämmösiä. Hyvää kiekkoa pelattiin, siellä oli sitten kuitenkin omat sotkunsa.

Redden: Kaudella 5/2004 joukkue vaihtui
Veljekset Mysiinit
millainen fiilis oli uudesta joukkueesta?


Tenkrat: Tuolloin myssärit pelas varmasti parasta kiekkoa, elleivät pelaa enää. Into oli toki kova, ja kyllähän siellä sitten hyviä pelejä pelattiinkin. Rento porukka.

Redden: Kaudelle 1/005 siirryit Zambolaation riveihin millaista oli joukkueessa? ja millaiset muistot jäi?

Tenkrat: ihan hyvä meininki siellä, pelaaminen oli lähinnä sähläämistä.

Redden: Kausi 2/005 on kiekko-32 riveissä, miten joukkue eroaa muuten vanhoista joukkueistasi?

Tenkrat: Noh, me pelataan enemmän hyökkäysvoittoista peliä, eihän siellä hääri kuin 1 pakki... Eikä oikeastaan sitäkään, kaikki hoitavat hommansa niin peli sujuu. Osa jengin porukasta on melkein "irl-tuttuja"

Redden: Miten on laaki sujunut ja divarikarsinnat on tavoite?

Tenkrat: Laaki on mennyt muuten hyvin, mutta alkaa näyttää pahasti siltä ettei saada noita pelattuja. Karsintoihin mennään jos otetaan, Fence on kuuluttanut että pelit pitäis saada pelattua... Laittais sekin nyt vähän kesän piikkiin tätä

Redden: Onko ideana ryöstää vielä kokeneita liigakonkareita joukkueeseen tulevaisuudessa vai noilla menette?

Tenkrat: Meillä on 5 pelaajaa. Katotaan ny, muuten varmasti riittäis mutta kesällä kaikilla on enemmän menoa..

Redden: Millainen pelityyli sinulla on ja millainen olet pelaajana ja pelikaverina?

Tenkrat: Pelityyli ja -paikka on muuttunut vähän jengin mukaan, aikaisemmin ihan 100% hyökkääjänä vaan lätkin Nyt pelaan paljon puolustavampana kylläkin, mutta oon silti mukana hyökkäyksissä kun kolmella hyökkääjällähän tuota vedetään pelikaverina yleensä aika rento, mutta jos menee hermot, helvetti on valloillaan sekä teamilla puhuttaessa että publicil vaativakin kyllä.

Redden: Ikäsi ja paikkakunta?

Tenkrat: 16 ja Oulu.

Redden: Ja millaiset terveiset lähetät?

Tenkrat: lopettakaa se sumputtaminen ja alkakaa hyökätä.

Redden kiittää haastattelusta. Miten kiekko-32 sujuu laaki? pääsevätkö he divarikarsintoihin? sekin aika koittaa, ja nähdään miten Tenkratin oppipojat ovat läksynsä oppineet.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 10.07.2005 23:28
Luettu: 1341 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.