Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Hinaaja haastattelussa

Redden haastattelee Hinaajaa, josta saa enemmän tietoa haastattelun yhteydessä.

Redden: Voisit kertoa urastasi kiekossa aloitus päivästäsi asti tähän päivään asti jonkinlaista kertausta?

Hinaaja: Vuosi on kohta oltu kiekon parissa ja innokkain pelaamisvaihe ajoittui viime vuoden puolelle. Tiimin väsäilyssä oli omat säätönsä ja sekin vaikutti aktiivisuuteen. Nykyään pelailen kohtalaisen vähän, mutta voi olla, että kesän jälkeen taas saattais innostuu uudestaan.

Redden: Milloin HC Penetrators perustettiin ja mistä idea lähti?

Hinaaja: Joukkue perustettiin 2004-10-16 alunperin kaveritiimiksi. Minä, Ze77 ja Panoz oltiin alussa mukana ja en tiedä oliko tarkoituksena mikään muu kuin saada public pelien lisäksi jotain extraa vielä peliin.

Redden: Milloin rupesitte etsimään vahvistuksia joukkueeseen, ja millaiset vaatimukset pelaajilla oli?

Hinaaja: Uusia pelaajia alettiin kattoo aika nopeesti ja yleisenä linjana pidettiin, että mitään nuorukaisia ei otettais mukaan, mutta aika nopeesti sitä huomas, että ikä toimi lähinnä vaan suuntaa antavana. Tarkotus oli vaan lähinnä pitää hauskaa ja siihen ympärille koitettiin koota rentoa porukkaa joiden kanssa olis mukava pelailla.

Redden: Joukkueen HC Penetrators saavutus,joka on parhaiten jäänyt mieleen?

Hinaaja: Täytyy kyl sanoo, et eniten arvostan sitä, että joukkue on vielä kasassa ja on erittäin jees, että ihan alkuaikoinakin hankittuja pelaajia on vielä paljon mukana. Omasta mielestäni huikein pelillinen saavutus on ollut Puulaakin mestaruus kaudella 1/2005. Onhan täs muutaki ehditty saavuttaa, mut laakikausi oli pitkä ja vaikea meille monella eri tapaa ja näin ollen lopputulos oli aivan mieletön.

Redden: Mainitsit aikasemmin, että pelisi ovat jääneet vähiin, kuka on ottanut roolisi managerina, ja joukkueen johtajana divarissa?

Hinaaja: Joukkue ei o varsinaista manageria tarvinnu aikoihin, mut ne ei pääse musta eroon ku oon founder. Oonhan mää nyt jätkien kanssa lähes joka päivä tekemisissä, vaikka en niin paljoo pelaakkaan enää. Taktiset kuviot ollaan aina mietitty yhessä, mut kyl siel on kavereita ketkä tsemppaa toisia ehkä hieman enemmän ku muut.

Redden: Joukkue selvitti tiensä ylempään loppusarjaan, joka on ensimmäisellä divarikaudella varmasti teille hyvä, mutta haetteko vielä pääpottia ja liigakarsintoja ja sieltä nousua liigaan? Jos ylempi loppusarja menisi pieleen, niin jäisikö joukkueelle kuitenkin positiivinen mieli divarikaudesta?

Hinaaja: Ehdottomasti positiivinen mieli kävi miten kävi. Tasaista on ja pienet asiat tulee ratkasee pelejä. Meillä on ollu taipumusta parantaa peliä ratkaisupeleissä, mut tiedä sitten miten pitkälle se tällä kertaa tulee riittämään. Uskon, että meillä on hyvät mahikset neljän sakkiin, mut omasta mielestäni tavoite on jo saavutettu ja kaikki muu on plussaa.

Redden: Onko joukkueen runko lopullinen vai tullaanko kauden jälkeen etsimään uusia vahvistuksia jollekkin pelipaikalle?

Hinaaja: Tohon on vaikea vastata kun en tiedä kaikkien jatkosuunnitelmia täysin tarkkaan, mutta uskoisin, että lähes kaikki jatkavat tiimissä. Meillä on hyvä puolustus, mutta ehkä liian vähän pakkeja.

Redden: Millainen pelityyli on joukkueella?

Hinaaja: Monen vastustajan mielestä varmaankin sumputetaan, mutta ei se taida ihan niin olla. Hyökkäys pyörii kolmella miehellä, joten varmistavilla pelaajilla on iso rooli. Tarkka joukkuepuolustaminen mahdollistaa hyvät vastahyökkäykset, mutta riskitön peli omalla alueella ei suosi pitkiä avauksia, joten kärkkyjille meillä ei ole käyttöä.

Redden: Kenen uskot joutuvan liigakarsintaan liigatiimeistä, ja kenen neljä pääsevän sinne ylemmästä loppusarjasta?

Hinaaja: Emmätiä riittääkö asiantuntemukseni edes arvailemaan mahdollisia liigakarsintaan joutuvia, mutta Hobiiteilla tekee näköjään tiukkaa. Divari on tasainen, mutta pitäisin yllätyksenä ellei Narrit, Ylikunto ja Pelijengi pelaa liigakarsinnoissa. Tohonhan jää meille sit se yks paikka. Ajaxille myös toivoisin menestystä.

Redden: Ikäsi? missä asut? millainen olet pelaajana ja pelikaverina? myöskin yleisesti ihmisenä?

Hinaaja: Oon vielä hetken aikaa 24 vuotias ja asun Liedossa (Turun kupeessa)
Pelaajana olen pyrkinyt olemaan mahdollisimman monipuolinen. Liian vähäinen harjoittelu on vienyt parhaimman terän, mutta ehkä joskus... En arvostele toisia pelaajia. Pidän syöttelevästä pelistä ja rennosta meiningistä kentällä. Osittain tästä syystä en vaan halua enää pelata public huoneissa kovinkaan paljoa.

Redden: Juakkolta tätä kysyin, elikkäs mitä tapahtui divariottelussa penetrators-Darra oy? pystytkö itse vastaamaan siihen ja kommentoimaan Juakon terveiset: Juakko: En tunne teitä kohtaan mitään sääliä, unohdetaan ne herrasmies säännöt myös harkkapeleissä, FUCK YOU!

Hinaaja: Itse en ollu kyseisessä pelissä, joten en voi kun tuudittautua kuulemaani, mutta Darra joutui pelaamaan jonkin aikaa kahdella pelaajalla. Käsityksemme on ollut, että peli jatkuu muissa kuin harkkapeleissä eikä pysähdy tämänkaltaisissakaan tilanteissa. Kokemuksemme näistä tilanteista on ollut sen kaltainen puolin ja toisin, joten tässä vaan katsellaan asioita hieman erilaisilla linsseillä. Herrasmiessääntöjä on turha ylläpitää jos niitä ei jokainen noudata. Enkä haluaisi, että jotkut urpot alkais tiputtelee ukkoja kentältä tarkoituksella, jotta saadaan peli johtoasemassa seis. Myöskin tiimit pysyvät suurempina, jos vaihtopelaajilla voi olla kriittinen merkitys. Ei kukaan halua ylivoimalla voittaa peliä, mutta vastaavanlaisia tilanteita, jossa tekniikka pettää sattuu varmaan kaikille jossai vaiheessa, joten... mutta eipähän tossa kusettamaankaan pääse millään konstilla.
En tarkoittanut vihjata, että Darran pelaajat tippuivat tarkoituksella pelistä. Tarkoitus oli vaan tuoda tuollainen mahdollisuus esiin.

Redden: Minkä arvosanan annat Reddenin haastatteluille 4-10?

Hinaaja: Kyl täytyy kybä antaa ku ei tarvinnu kommentoida mun ja Ylikunnon Sepen suhdetta julkisesti. Asiallista ja hyvää settiä. Keep up the good work!

Redden kiittää haastattelusta, ja toivottaa onnea ylempään loppusarjaan.

Ensi kerralla kenties joku omistuksesta tai kenties ylikunnosta?

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 08.07.2005 16:56
Luettu: 1273 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.