Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Redden haastattelee Ozolinshia

Tällä kertaa haastattelin Ozolinshia, hän on kiekkoliigan johtokunnan jäsen, sekä liigakonkari.

Redden: Voisit kertoa urastasi kiekossa aloitus päivästäsi asti tähän päivään asti jonkinlaista kertausta?

Ozolinsh: Jaa-a, no hymiökiekkoa tuli ihan aluksi kokeiltua pari kertaa mutta ei oikein iskenyt meikäläiseen vielä tuolloin. Jostain syystä kuitenkin jokusen viikon päästä naputtelin uudestaan selaimeen kiekko.tk ja peli näytti ja tuntui paljon mielekkäämmältä. Aluksi pelasin hetken aikaa hyökkinä publiceilla, mutta eihän se oikein luonnistunut joten siirryin pakittamaan. Muutaman viikon public-pelailujen jälkeen tuli sitten pari varteenotettavaa pyyntöä tiimeihin joista valkkasin Löysät Boysin. Tästä eteenpäin ura sitten jatkui Löysissä aina viime kauden loppuun asti jolloin LB lopetti pelaamisen liigassa. Itse en kuitenkaan ajatellut missään vaiheessa liigailua tähän lopettaa vaan lyhyen tauon jälkeen lähdin hakemaan uutta tiimiä ja useamman tryoutin jälkeen päädyin PU:hun, jossa siis tällä hetkellä olen.

Redden: Millaiset muistot jäi Löysät boysista? joukkueen saavutuksista? ja pelaajista, jotka siellä pelasivat?

Ozolinsh: Hyvät muistothan siinä voittopuolisesti jäi. Joukkueen sisällä oli aina rento ja hyvä meininki. Joukkueen saavutuksista tietenkin mestaruus jäi kirkkaimpana kruununa mieleen. LB:n pelaajat on keskenään edelleen ja toivottavasti jatkossakin hyvissä väleissä yhtä nimeltä mainitsematonta lukuunottamatta.

Redden: Miksi joukkue kuitenkin hajosi?

Ozolinsh: Lindros ja slut olisivat minua oikeampia henkilöitä vastaamaan tuohon. Liigapelailu ei enää ilmeisesti kiinnostanut täysipainoisesti ja joukkuetta ei haluttu luovuttaa toisille.

Redden: LB:n lähdön jälkeen olit kokeilemassa HC PU,Habs,Völlig zugefroren ja George W. Bush Hockey Club miksi juuri valitsit PU:n?

Ozolinsh: no PU oli hajoamisen partaalla kauden jälkeen ja halusin lähteä pitämään joukkuetta omalta osaltani pystyssä, lisäksi pelityyliasiat käänsivät vaakaa pois muista tiimeistä.

Redden: Millainen on roolisi PU:ssa?

Ozolinsh: Kai tässä on jonkinlaiseksi johtajaksi ajautunut puolivahingossa, pelikentällä olen tilanteen mukaan sekä hyökkäävä että puolustava pakki.

Redden: Entisistä pelaajakavereistasi Lindros pelaa Darrassa olet myös itse pelannut siellä. Minkälaiset suhteet sinulla on joukkueeseen?

Ozolinsh: Darralaisten kanssa olen hyvissä väleissä vaikka yhteenkin on otettu Kiekkoliigan asioiden tiimoilta kun johtokunnassa kerran olen. Kuulun edelleen joukkueen hyvin harvalukuiseen fanijoukkoon.  :)

Redden: Darrahan on tunnetusti yksi kiistanalaisimmista kiekkoliigan joukkueista. Oletko kokenut työskentelysi johtokunnassa ja samalla yhteydenpitosi Darraan ja sen pelaajistoon koskaan vaikeuttavan toimintaasi kiekkoliigassa?

Ozolinsh: En ole huomannut että tuosta mitään ongelmia olisi aiheutunut. Pelaahan yksi johtokunnan jäsenistäkin Darrassa.

Redden: Kiekkoliigassa vastuualueeseesi kuuluu tilastot. Viekö tilastojen päivittäminen aikaa ja millä taidolla ne on tehty?

Ozolinsh: Ohjelmointitaidot on ihan itseopiskelun tulosta. Tilastothan päivittyvät pitkälti automaattisesti joten oma tehtäväni on lähinnä laittaa uploadit kuntoon ja korjailla tilastoja silloin kun on tarvetta. Noihin ei hirveästi aikaa kulu.

Redden: Minkä ikäinen olet ja missä päin asustelet?

Ozolinsh: ikää on yli 20 ja asun Tampereella

Redden: Millaisena tunnetaan Ozolinsh?

Ozolinsh: Jaa-a, toivottavasti rauhallisena ja mukavana kaverina. Välillä kuulemma olen jääräpäinenkin.  :wink:

Redden: Millainen johtaja olet ja pelikaveri?

Ozolinsh: Johtajana olen demokraattinen ja kuuntelen mielelläni muiden mielipiteitä ennen päätöksiä, täytyy vielä huomauttaa etten ole yksin johtajana PU:ssa vaan Lawsonin ja säkin kanssa yhdessä ollaan joukkuetta rakennettu. Pelikaverina olen kuulemma aika hiljainen, kritiikkiä ja kannustusta tulee kuitenkin tarpeen vaatiessa, syyttelylinjalle en kuitenkaan koskaan lähde vaan yritän antaa rakentavaa kritiikkiä.

Kiitoksia haastattelusta.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 06.07.2005 22:19
Luettu: 1061 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.