Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Helmisen tunnelmia.

Helminen, tuo kiekkokenttien-legenda. Helminen on noussut suureksi julkkikseksi kiekkopiireissä, isänmaallisuutensa ja pienen peeloilunsa,  veljensä Jose_Bachin rinnalla. Kuitenkin herra on tehnyt nyt todella ison parannuksen ja käyttäytyy asiallisesti niin kentällä kuin muuallakin. (-> IRC jne..) Tämän todistaa muun muassa se, että Helmisen legendaarinen joukkue Pirkkalan Pingviinit pelaavat 2/2005 puulaakia !

Mutta nyt siirrymme itse asiaan eli Helmisen haastatteluun. -> (Tache olen minä siis =) )

Tache: Noniin, Helminen kerroppa vähän itsestäsi ja miten päädyit tähän aateliseen peliin nimeltään Kiekko.tk ?

Helminen:  Aloitin kiekon vuoden 2004 maaliskuussa. Itse asiassa maaliskuussa tuli pelailtua vain kaksi tai kolme kertaa, mutta kuukauden päästä (huhtikuussa, 10. päivä) huomasin että nimimerkin voi rekisteröidä ja tein Helminen-nimimerkin, jolla pelailin jo hymiöaikoina. Taisin löytää kiekon TyperA:n (http://typera.tk) sivuilta, ehkä, kai.
-----
Tache: Kaikki varmasti tuntevat sinut Pirkkalan Pingviineistä juuri, miten päädyit perustamaan Pingut ?

Helminen: Olin 2004 kesäkuun alussa kaikkien tuntemassa Jose_Bachin Ilveksessä. Ipassa pelasi myös tikru2 ja jopa PB:n tähti Ghosty. Tikrun kanssa sitten aateltiin ettei kestetä enää Josen diktatuuria. Tikru ehotti että tehtäisiin uusi joukkue. Kymmenen sekunnin päästä olin jo painanut Create a new team -nappulaa. Joukkuuen nimeä ei ollut vaikea keksiä; Pirkkalan Pingviinit. Tosin sama joukkue ei ole enää kasassa. Kesä- ja heinäkuun vaihteessa  hajottiin. Yritettiin tikrun kanssa päästä samaan joukkueeseen. Se oli vaikeata.

Kävin monessa joukkueessa kesän lopussa ja syyskuussa Tsunan kanssa juteltiin että perustettaisiin 2nick-joukkue. Ehdotin nimeksi Pirkkalan Pingviinit. Tsuna tilasi minulle vipit ja tein Pinkkarit uudelleen. Alussa olimmekin kaikki paitsi minä 2nickillä mukana, mutta kuukauden tai parin jälkeen tilanne oli eri: aloin rakentamaan Pinkkareita tosissani uudelle. Tässä me nyt sitten olemme - Helminen toteaa ytimekkäästi.
----------
Tache: Kuitenkin PirqPinq @ Puulaaki 2/2005, oli varmasti odotusten täyttymys?, mitkä olivat tunnelmat, kun odotuksen jälkeen PP pääsi kuin pääsi KL-alaiseen sarjaan ?

Helminen: Oli odotusten täyttymys. Tai ei itse asiassa. Ei me odotettu että päästäisiin. Kyllä kaikki repes täyteen riemuun kun kuulivat siitä.
----------
Tache: Kuitenkin joukkueen kulmakiviin kuuluva Caloun poistui alkuvaiheilla rosterista, ja paljon uusi pelaajia hommailtiin tiimiin, mm. yksi niistä olin minä, miten pelit rupesivat kulkemaan uudella rosterilla ?

Helminen: Ei me oikeasti paljon hommattu uusia. Sinun lisäksi ehkä viisi tai kuusi. Niistä joukkueeseen jäi Calounin poissaoloaikana kaksi tai kolme. Caloun tuli takaisin kesäkuun lopussa. Sinänsä mitään "uutta rosteria" ei ole, mutta pelit menny suunnilleen yhtä hyvin / huonosti kuin ennenkin.
----------
Tache: Nyt kuitenkin taistelette Puulaakin pleijaripaikasta, vaikka teitä ennakoitiin jumboksi jne.. Pelit ovat menneet ainakin kohtalaisesti ?

Helminen: Teoreettiset mahdollisuudethan meillä on jopa seitsemänteen pleijaripaikkaan, mutta oikeasti taidetaan jäädä jumboksi. Vai onko se vielä mahdollista?

- Nyt on joko haastattelijan tilastotiedot metsässä tai Helmisen itseluottamuus samassa paikassa =)
----------
Tache: Kiitos Helminen, ja onnea tuleville koitoksille.

Helminen: Kiitos.


Tähän päättyy pieni-katsaus Helmisen ja hänen joukkueensa kiekkoelämään, toivottavasti joku kivipää tämän mediaseksikkyys-hypetykseni lukeekin, siihen asti tere.

Kirjoittanut: Lauriz
Julkaistu 05.07.2005 21:15
Luettu: 1290 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.