Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Reddenin haastattelut - Part 1

Tänne laittelen sitten omia tekemiäni haastatteluja. Ensimmäinen haastattelu, jonka tänne laitan on Omiisin haastattelu.
Haastattelujani voi odottaa viikottain tänne, ja jos olisi toiveita kenestä tekisin haastattelun, niin saa irkissä tulla sanomaan.

Redden: Kerro vähän pitemmin urastasi kiekosta. Miten se alkoi ja miten se on edennyt tähän asti?

Omiisi: Kiekosta kuulin alun perin serkultani Pasilta (joka ei kuitenkaan oikeasti ole Pasi, ovelaa eikö vaan) vuoden 2004 alkupuoliskolla, tarkempaa ajankohtaa en muista. Se oli siis aivan näitä kiekon alkuaikoja... laatikkokaukalo, hymiöt ja järkyttävän kokoiset maalit.
Sieltä asti sitten tullut pelattua melko paljonkin, ei kuitenkaan mitään älyttömiä määriä. Pasin kanssa ollaan pyöritty aina samoissa joukkueissa; ensiksi Jupiter, sitten Hobiitit ja sitten taas Jupiter, jonka jälkeen alettiin hinaamaan Mysiineitä kohti liigaa. Mysiineissä ollaan myös molemmat oltu koko ajan, kakkosnikeillä tosin. Paitsi nyt.

Redden: Minkä perusteella valitsitte pelaajat, ja ketkä olivat ne ensimmäiset pelaajat joukkueessa?

Omiisi: Alun perin Mysiineissä pelasi vaan minä ja Pasi, kun 2vs2pelit oli in. Sitten alettiin pikkuhiljaa kattelemaan kolmatta pelaajaa, että saatas niitä "tosimiesten" 3vs3 pelejä pelattua myös.
No ensimmäinen joka tarttui haaviin oli Sekka, jonka kanssa pelitkin pyöri ihan kivasti, mutta se loppu sitten lyhyeen kun ei kuulemma pelattu tarpeeksi.
Sen jälkeen tuli Jupiter & Hobiitti -pätkät, ja sen jälkeen alettiin kasaamaan joukkuetta divarikarsintoja varten. TT:stä saatiin Piku, joka molempien irl-tuttuna oli luonnollinen vaihtoehto. Pikun lisäksi houkuteltiin Kiekko-Hobiittien epro, jonka kanssa pelit oli aina sujunut melko mallikkaasti.tuli vielä Tenkrat, ja sillä viisikolla pelattiin divarikarsinnat sitten ja noustiin divariin.

Redden: Teillä on hyvä pakka kasassa, mutta välillä teidät on erittäin vaikeaa voittaa, miksi? Mikä on salaisuutenne pelissänne?

Omiisi: Varmaan suurin syy on kokemus ns. kovista peleistä (ja muutenkin pitkä ura kiekon parissa). Eli käsi ei ala tärisemään tiukassakaan paikassa.
Pyrimme myös aina hallitsemaan pelejä, eli pitämään kiekkoa ja pyörittämään peliä. Yleensä se tuottaa vastustajalle aika paljon vaikeuksia... ja lisäksi meillä on puolustuspeli ollut aina kunnossa, jolloin muutama maalikin saattaa riittää voittoon.

Redden: Monet ihmettelevät, että olette ottaneet kaksi vähän kokenemattomampaa pelaajaa riveihinnne Timi ja Westcott.. miksi olette valinneet heidät?

Omiisi: Suoraan sanottuna vähän olosuhteiden pakosta. Joukkueen ydinpelaajilla on ollut kaikenlaista muuta eikä aikaa ole aina riittänyt kiekolle. Timi ja Westcott "skoutattiin" ihan vaan publapeleistä. Timi tosin on jo vaihtanut seuraa...
Eli ideana oli että saataisiin pelit pelattua ajoissa, mutta siitäkin on ikävä kyllä joskus lipsuttu.

Redden: Timi päätti lähteä Tenkratin johtamaan kiekko-32 johtuiko se vähistä peliajoista vai kaipasiko kaveri vain vaihtelua? vai oliko kenties niin, ettei hänellä ollut vaihtoehtoa jäädä teille?

Omiisi: Karu totuus oli ettei peli enää millään toiminut Timin kanssa. En siis tarkoita että Timi olisi ollut huono, mutta sitä kuuluisaa aaltopituutta ei vaan millään löytynyt.
Ja Hokiollin tulon myötä peliaikaa ei millään olisi riittänyt kaikille.

Redden: PakkiH jätti vihdoin tytsyt, ja päätti sitoutua kokonaan teille. Kuuluuko tuloon myös, että PakkiH pelaa liigapeleissä?

Omiisi: Kyllä kuuluu. Vähän yllättäen tämäkin tilanne tuli, mutta kun olin itse ainoa täysverinen pakki joukkueessa ja PakkiH halusi haistella uusia tuulia, niin miksikäs ei.

Redden: Ollaan keskitetty aika paljon pelkkään joukkueeseen myöskin lukijoita  kiinnostaa ehkä lukea sinusta jotain, eli: Kerropas ikäsi ja missä päin asustelet? Voisit myös kertoa millainen on Omiisi?

Omiisi: 21 vuotta ja asun Hyvinkäällä vielä toistaiseksi.
Millainen on Omiisi... pahapaha. Mukava ja rento, mutta toisaalta taas kriittinen ja vaativa. Kiekossa aina jengi sanoo että "Omiisi ei puhu koskaan", mutta "siviilissä" kyllä oikeen puhelias  :D

Redden: Mitä omia tavoitteita haluat vielä saavuttaa kiekkoliigassa?

Omiisi:Olisihan se hienoa dominoida tuota liigaa monta kautta peräjälkeen, mutta valitettava tosiasia on että ei siellä oikein tahdo millään pysyä muiden perässä, kun tulee kuitenkin pelattua niin vähän.. Henkilökohtaisia saavutuksia ja tunnustuksia on jo melko lailla, etten minä niistä niin välitä, vaikka mukavahan niitä olisi jatkossakin saada.

Oikein paljon kiitoksia haastattelusta.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 29.06.2005 21:39
Luettu: 1256 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.