Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Sisäpiiripelaajakatsaus HC Playboysseihin

EI REPLYJÄ
Noniin, on tullut taas se aika, jolloin kausi on loppu ja lihakset sekä jännitys lauenneet. Tässä päätin julkaista oman debyyttini Paitsion verkkolehdessä. Aiheena mikä sen parempi aihekaan kuin oma jengi!
Ajoitus on täydellinen, sillä kesken kauden arvosteluista syntyvien riitojen sekä tappeluiden massaa on turha kesken kauden antaa pilata joukkueen sisäistä ilmapiiriä. Varoitan myös muitakin tarkastelijoita, koska teksti saattaa sisältää ns. inside-juttuja. Tarkastelumuotona kaksoispistemäinen määrittely.
Eli, alottettaisiinkos?

Lisään replyinä tähän topicciin lisää jengiläisiä, kun saan valmiiksi!!

HC Playboys

Bergeron

Luonut nickin: 2004-05-24 14:42:53
Kakkos-/wanhat nickit: Ujcik, Wilho

Ikä: 26
Asuinpaikka: Oulu
Nettiyhteys: OPOY
Kakkosnick/player tunnusmerkit: Jäykkä junamainen liike, ei manua, vetää läheltä- uppoo aina
Liikanimiä:
Böösö, diktaattori, Der Führer, kaljamaha, juoppo, pappa, Peugeot, 406

Lempiruoka: Lempiruoka.. hmm.. no kyllä kunnon pihviä raflassa ei voita mikään, mutta arkisempi pitsa kyl tipahtelee kanssa :)

Mitä mieltä kaudesta 1/2005?
Olen tyytyväinen kauteen koska tavoitteeseemme päästiin ja HC Playboys nähdään ensi kaudella Kiekkoliigassa!

Entä kuinka omalta osaltasi mielestäsi sujui?
Oma pelini sujui ihan odotuksieni mukaan.. Pisteet jäi aika vaisuiksi mutta tiimille pelattiin ja paikkoja luotiin. Ainahan parantamista on mutta ihan ok kausi oli.

Böösö loi HC Playboyssit 05.06.2004 ja onki joukkueeseensa kaverinsa Losdrunkon, ja myös MoomBaZ (nyk. EniX) eksyi joukkueeseen. Pian Ghosty tarttui syöttiin Kiekko.tk:n foorumilla Haetaan pakkia -viestiin ja Böösö otti juuri Ilveksen häkeistä karanneen Ghostyn oman suojelevan siipensä alle lämpimään. Jose_Bach jäi nuoleskelemaan perään pikkuveljensä Helmisen (aka Kahone) rinnalla.

Bergeron on alusta saakka ollut hieman jäykähköliikkeinen leftin-puolinen oikeakätinen hyökkääjä, mutta silti sitäkin ennalta-arvattampi harhauttaessaan, mutta pakkeja ärsyttäekseen kuitenkin mahdottoman nopea ja liukas kaljamahansa kera, mille pakit eivät yksinkertaisesti mahda muuta kuin seisoa. Böösön pelityyliin kuuluu tietynlainen härnääminen ("Kattokaa ku se härnää") ja autosyöttely. Vedot menee läpi päästäkin, kun lähtee, eikä Noronenkaan mahda mitään silloin. Böösö ei malta nostaa lapaa jäästä niin millään, minkä takia usein maalinedestä kiekko lipuukin sisään. "Lapa jäähän, nimi lehteen." Vaikka hänellä onkin tämä kaljamaha, hän mahtuu pienimmistäkin koloista ja haaroista kikkailemalla sekä längistä pujottelemalla. Böösön on huhuttu jopa käyttäneen liimaa lavassaan tiimipeleissä. Puolustuksessa Bergeron on huippukaartia. Hän avaa aina pitkällä lapaan kolahtaen, sekä ei koskaan jää omalle alueelle pyörimään - kuten Japa usein tekee - vaan on liikkeissään terävä. Eräässä ottelussa pelattiinkin suurilla lukemilla, ja kiitos Böösön hävisimme vain yhdellä maalilla. Se oli ainoa ottelu, jossa hänet olemme jättäneet alle siniviivan, sillä hän ei siellä kovin viihdy.
Kritiikkinä voisi ajatella tämä an...manuaali-passin käyttämättömyys[kautta]osaamattomuus, johon hän itse tylysti toteaa, ettei tarvitse sellaista. Käytännöllisesti ajateltuna kyllä mietityttää, että miten voi osata laukaista jossei osaa kohottaa kiekkoa? Välillä jäällä kuljetus menee liikaa kikkailuksi ja laukaisupaikan hakemiseksi, että unohtuu jopa oikean nappulan nimi, mutta siitä vaiheesta päästy ohi kunnolla, eikä Böösö itse edes tajua kuinka liiottelen. Huomaa myös, kuinka hänellä on maalintekotahtoa, kun katsotaan maalimäärää ja sekin yli 4000. Toinen tunnusmerkki voisi olla se, että Böösö puskee 3 pelaajan läpi välillä. Hassua on myös joskus todeta, että ei reaktiokykyä tältä juopolta löydy kiekon kiinniottamiseen.
Sitten huonoihin piirteisiin....siis hyviin. Böösö on erittäin mukava persoona, sekä hauska että ystävällinen ja rento. On mukavaa, kun tällaisia kavereita[kautta]veijareita löytyy kiekosta. Böösöstä kyllä on alkamassa löytyä teiniixmäisiä piirteitä: "HUOH xD LOL". Böösö ei suutu vähästä, mutta kun hän suuttuu, niin sit ei ole leikki kaukana.

Kiekon paras tyyppi.  :wink:
http://www.johnharrisonpeugeot.co.uk/directory/peugeot_406.jpg

Perään tulee muita pelaajia, ei replyjä kiitos.

Kirjoittanut: Ghosty
Julkaistu 21.04.2005 17:39
Luettu: 1097 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.