Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Vuosipäivän suuret tapahtumat

Kiekkoliigan perustamisesta on kulunut vuosi.

  Tuona aikana ehdittiin pelata neljä kautta. Jokainen kausi vei oman aikansa, pelaajamäärät ja joukkuemäärät vaihtelivat huimasti. Ensimmäisellä kaudella pelaajia oli ilmeisesti 42, kun taas kuluvalla kaudella luku on jo huimat 205. Ja edelleen laajenee.

  Vuosipäivän kunniaksi illalla pelataan kaksi ottelua. Ensin All Stars-peli, 22:00... Seuraava kiekko putoaa jäähän 23:00 Suomen ja Hollannin ottaessa yhteen.

  Muutamilla herroilla on ollut tekemistä All Starsin ja Suomen joukkueen pelaajavalinnoissa. Poro24 valitsi Liigan tähdistökokoonpanon. Sharky vastasi divarin parhaasta kokoonpanosta. Kaikista mielenkiintoisimman tehtävän edessä oli Blizk, jolle jätettiin tähteet tähdistöjoukkueiden jäljiltä.

  Poro valitsi puolustajikseen Omiisin, halkimon, Pyörälän, Kuhdan ja joodan. Hyökkääjäpuolelta Keskinen, Herkula, T, Vihko, Nikosso, Koala sekä Wrss.
  Puolustajavalinnat olivat mielestäni osuvia - Omiisi ja halkimo edustavat ehdottomasti Liigan kovinta puolustuskalustoa. Pyörälän mukana olo oli yllätys. Todellisten tähtiotteiden puute ja epävarma oman pään työskentely miinustavat kovasti. Poro tosin mainitsi kasanneensa hyökkäävämmäntyylistä kokoonpanoa.
  Entäs hyökkääjät sitten? Kiprusoffin puuttuminen on iso miinus, ehkäpä olisi voinut ottaa tuohon saumaan kaksi samasta joukkueesta, että nähtäisiin kentällä jotakin. Keskinen on suht varma nakki, eivätkä muutkaan valinnat tule tuottamaan pettymystä. :!: Kaikki valitut hyökkääjät Herkulaa lukuunottamatta ovat pistepörssissä korkeammalla kuin 15. sijalla.

  Sharky teki divarin joukkueesta hyvän. Puolustuspäässä Bouck, Boyle, Juakko, mummo, Sharky, Vlad... Hyökkääjät Bergeron, Djbobo, LegionXes, Pylle, Salonen, sotajermu.
  Joukkueessa on monta pelaajaa, jotka eivät ole pahemmin pinnalla käväisseet. Tasaisen hyviä pelaajia kaikki, ja pystyvät antamaan Liigan pelaajistolle kovan vastuksen.

  Millainen tähdistöpelistä sitten tulee? Liiga hyökkää ja divari puolustaa. Edellämainitulla on erittäin kova hyökkäyskalusto, jälkimmäisen puolustus joutuu koville. Parhaimmillaan nähdään tasainen ottelu, joka ratkeaa vasta viime minuuteilla.Blizk & MJ

Blizkin "maajoukkue"katras vaikuttaa heikolta. Poro ja Sharky keräilivät suurimman osan parhaista pois. Jäljelle jäi silti paljon hyviä pelaajia, joista valituksi tulivat seuraavat:

Puolustus: Forsberg, Gifu, Göran, flooti, Smurffi ja Turo

Hyökkäys: Gempa, Preda, soopa, M.Bartek, Jasonite ja Ipa.

Alapää on OK. Gifu ja Forsberg jäivät All Stars-peleihin vain varasijalle. Maajoukkuepaikat kelpaavat kavereille varmasti. Ehkä jotakuta muista olisi voinut korvata muillakin... Kuka sanoi että valinnat on pakko tehdä Liigan sisältä?

Hyökkäys. Missä on Kiprusoff? Ja mitä Jasonite tekee tuolla? Myös VZ EM:n Woolley olisi mahtunut mukaan ennen muutamia noista. Poron varavalinnat olivat mielestäni todella osuvia. Heistä suurin osa olisi pitänyt tulla valituksi tähän.

  Hollannilla on erittäin epätasainen pakka, josta löytyy kokeneempia pelaajia, sekä vasta aloittaneita. Freek, hamotje, KoHa, Martjin ja RiX ovat pelaajia joita kannattaa ehdottomasti seurata - jos em. ovat kaikki paikalla. Wokki ja MaxMark ovat myös erittäin kovia nimiä Hollannin joukkueessa.
  Martjin ja KoHa ovat joukkueen taidokkaimpia yksilöitä. Kiekkoa pyöritetään ja liikutellaan taidolla - ja Suomen puolustusta testataan.

Materiaalin puolesta Suomi olisi epäilemättä murskaavan ylivoimainen :D Onko tässä porukassa sitä ylivoimaa? Tarviiko siinä olla? Ottelun lopputulos tuskin kovin puhuttaa - ehkä hieman ihmetellään jos Hollanti voittaa. :wink:

Suomi on ehdottomasti voitettavissa. Tasoitusta tulee materiaalin puolelta  ihan kiitettävästi, mutta mitä Hollanti pystyy tekemään - ovatko joukkueen kovimmat paikalla?

Jännityksen lisäämiseksi pieni tulosveto on paikallaan.

Veikkaus tapahtuu lähettämällä privaviestin nickille tuomaas IRCssä IRCnetissä. Tarkoitus on veikata All Stars-ottelun ja maaottelun tulosta. Viestit muotoon "Suomi - Hollanti 1-3 / Liiga - Divari 28-1". Veikkaa nopeasti - mikäli kaksi tai useampi kilpailija on veikannut samaa tulosta, voittaja arvotaan Jaossa on kaksi pelimerkkiä, yksi kustakin ottelusta.

Voitatko Sinä? Nöyryyttävätkö Hollannin pojat Suomea? Tekeekö Pyörälä oman maalin?

Tämä kaikki tänään 22:00 eteenpäin. Älä missaa.

Kirjoittanut: Tenkrat
Julkaistu 27.03.2005 19:45
Luettu: 1127 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.