Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kiekko.tk - Rakastettu sekä vihattu(?!)

Vaikka kiekko.tk on saavuttanut yllättävän suuren suosion, ei siitä kaikki pidä(yllätys, yllätys) ja jotkut jopa vihaavat. Heitä on sekä kiekon sisällä ja ulkopuolella. Kiekko.tk saa erittäin paljon mahdollisesti parantavaa kritiikkiä kiekon omilla foorumeilla, mutta siitä puhutaan paljon oikeassakin elämässä(häh? missäs se semmonen?)

Tässä muutama kommentti sellaiselta, joka on rekisteröitynyt kiekkoon, pelannut vähän, mutta ei pidä, sekä sellaiselta joka ei ole kuin nähnyt vilaukselta kiekkoa: "Ihan vi**n tyhmä peli! Se on vi**n yksinkertanen, ja siinä ei oo mitään järkeä!" sekä "Vi**u siinä ei voi saada maalia ja sitä vi**n kiekkoo ei voi saada kiinni eikä taklaukset vaikuta mitenkään!!!" ja "Vi**u miks sä pelaat sitä?!" ja "Sä et ees pelaa sitä! Selaat vaan niitä kiekko.tk:n foorumeita!" ja "Nii, vi**u, siinä ei oo mitään järkee!" Ja kerran kiekko.tk:n aulassa kuului huutoa: "KIEKKO:TK ON PA**A!!!"

Ja kun vähän tutkiskelin kiekko.tk:n foorumia, niin sieltä löytyi riippuvuudesta todisteita: kysymys kuului: "Kuinka kauan olet pelannut kiekkoa putkeen?" Sieltähän tuli vastauksina mm. 26 tuntia, taisi olla joku yli 30 tai 4 tuntinen. He selvästi pitävät kiekosta. Jotkut eivät edes pelaa muuta kuin kiekkoa! Ihmisiä on erilaisia... Hyvin erilaisia...!

Suurin osa Suomalaisista ei pelaa kiekkoa. Mutta vain harva heistä vihaa sitä. Miksi sitten vihata? Vihaajien puheiden mukaan:
-Liian yksinkertainen
-Liian vaikea
-Kaikki on tehty tyhmästi
-Ruma
-Ei niin mitään järkeä

Rakastamisen syitä on vähän vaikeampi keksiä... Miksi? Se tulee vähän niinq automaattisesti. Se on vain hyvä.

-Bitten

Kirjoittanut: Bitten
Julkaistu 10.03.2005 16:54
Luettu: 1178 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.