Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Hc Humba - Mestareita kaikki tyynni?

Päätin tässä tekaista toisen juttuni paitsioon, ja Karppa ehdoitti, että juttu koskisi Hc Humbaa. No muita ehdotuksia ei tullut, joten tästä on hyvä jatkaa.

Historiikkiä: Kiekkoliiga
Hc Humba on joukkue, joka on alusta asti antanut hyvää vastusta liigajoukkueillekkin. Humban joukkueen rakensi alussa Karppa, corpp0r ja Nanne. Mukana oli myös p3tri, mutta hän tippui joukkueesta huonon paitsiologiikan takia, kommentoi Karppa. Hieman myöhemmin joukkueeseen liittyi Gifu, joka pelasi humbaa ennen Takapenkin Tytöissä. Gifun kolmikko sai houkuteltua helposti Humbaan, sillä tunsivathan he jo Runescape -pelin kautta toisensa.
          -Humba perustettiin kauden 2/2004 divarikarsintoihin, ja suoritti ne selvänä ykkösenä. Seuraavana kautena (3/04) Hc Humba kauhistutteli divarijoukkueita, ja selvitti divarin runkosarjan toisena. Samana kautena he nousivat sitten liigaan. Tähän asti he olivat pelanneet tiiviissä kokoonpanossa, Gifu, Karppa, corpp0r, nann0r ja Libero (nyk. woolley).
          -Kausi 4/04 pelattiin todella sekavissa merkeissä. Humba ilmoitti monta kertaa jo harkitsevansa joukkueen hajottamista kesken kauden, mutta jokin vain piti miehet yhdessä, ja liigan mestaruushan sieltä tuli!
          -Kausi 5/04 on humban osalta vielä käynnissä. He pelaavat välierä-otteluita Slussenin Sissejä vastaan. Humballa oli tämän kauden runkosarjan lopussa vaikeuksia ehtiä pelata otteluita loppuun, etenkin kun Karppa oli pitämässä hermolomaa ja corpp0r joutui lähtemään Espaniaan lomalle 8 päiväksi. Mutta ei hätä tämän näköinen! Humba otti tilaisuudesta vaarin, ja kutsui aamutossun (nyk. vadelma) joukkueensa riveihin pelaamaan runkosarjan selväksi, ja ehkä ensimmäisiä pleijari-matseja. Tilannetta pahensi vielä se, että Humba ilmoitti lopettavansa kauden 5/04 jälkeen. Mutta Karppa palasi hermolomalta, ja sai suostuteltua corpp0rin jatkamaan humbassa. Eli kaudella 1/05 tullaan näkemään humba liigassa, ja siellä pelaa ainakin Heatley, Karppa ja corpp0r. Muista ensikauden hankinnoista ei voi olla varmaa tietoa, mutta nyt siellä näyttäisi olevan vanha HCH-mies Iiro, ja ei-niin-tunnettu JÖLLI. Vahvistettua on myös se, että Gifu eikä nann0r jatka humban papereissa, vaan Gifu lähtee Veljekset Mysiiniin, ja nann0r Takapenkin Tyttöihin.
           -Tähän vielä todettakoon, että on Humba ehtinyt historian aikana voittamaan myös muita palkintoja. Näistä huomattavimpia ovat Kiekko-Cupin (Kesä 2004) ja INHO-Cupin (Syksy 2004) voitot.

Välierät : Humba vs. Slussenit
Mielenkiintoinen ottelupari. Slussenit (ent. UKRR) tarjoaa humballe varmasti todella kovan vastuksen.

Tutkitaanpa hieman joukkueiden kokoonpanoja (pleijareissa kykenevät pelaajat) : S = Star

Gifu       S
nann0r   S
corpp0r  S
Heatley  S
Humba : Humban pieni, mutta kokenut kokoonpano on todella vaarallinen. Gifua ei niin helposti ohitetakkaan, ja nann0r, corpp0r & Heatley lätkii maaleja minkä kerkiää. Tämä nelikko on ollut vauhdissa jälleen koko pleijarit. Kiinnostava seikka on, että Karppa ei saa pelata tällä kaudella, koska katosi kesken kauden. Pärjääkö humba ilman ThaKarppaa, se selviää heti kun ottelusarja on päättynyt!

YoNi       S
Korppi    S
Hossa     S
Jekkis
Gylle      S
Kettu
Slussenin Sissit : Slusseneilla on laaja, kokemattomampi joukkue kuin humballa, mutta taivavia pelaajia kaikki tyynni. Slussenien pelin tulee ratkaisemaan hyvin pitkälti oikeat kokoonpanot, paras tällä hetkellä olisi Yoni tai gylle pakkina, Korppi ja Hossa hyökkääjänä. Ai miksikö? Koska näillä herroilla sitä kokemusta riittää. Äijät lukeutuvat kiekon parhaisiin pelaajiin, joten ei ole humballa helppo työ ratkaista peliä hyväkseen, jos nämä herrat on kentällä. En myöskään aliarvosta muita slussenien pelaajia, mutta kokemus on valttia pleijareita katsellen.

sabatekin oma ennustus sarjasta : 3-1, 2-3(ja), 1-0(ja), 5-2. Eli humba vie voitoin 3-1.

Tässä välissä käskin Humban pelaajien kertovan kaksi itseään kuvaavaa adjektiiviä.

Heatley : "Karpattu" ja "Kurpattu" - Mitähä nää sitten meinaa..
Karppa :  "Syrjitty" ja "Rakastettu"
Gifu      : "En kommentoi, koska en tue kiekkoliigaa tai sen tukevia sivustoja enää millään tavalla. "

Irkistä kysyttyä. (Olen kysynyt 5 eri #kiekkoliiga kanavalla-olijasta, että mitä mieltä he ovat Hc Humbasta. Tässä vastaukset):

"Ne on todella hyviä, lahjakkaita ja kauniita, ja Karppa o mun idoli, ja Iiro on ihan b00n wnb norbo." -Kincaidi
"Hyvä joukkue. Osaa tehdä maaleja ja syötellä. Pelaavat hyvin yhteen." -Nimetön
"Kova, tasainen joukkue. Pelaavat asiallisesti. " -ihQBaby
"Ehdottomasti koko kiekkoliigan hassuin jengi!" - Aaro^
"Liian rottamainen" - Manister

Minkälainen Slussenit on vastustajana? Humban kertomaa!

Heatley & Karppa : Niin kova et jänskättää!
Gifu : Harkkatiiminä aikas kesy, kun säntäilevät missä sattuu, mut liigas taas tarkkaa pelaamista. Riippuu ihan tosin ketä niillä pelaa.
corpp0r : SS on paha vastustaja varsinkin sillon ku Korppi ja Hossa on yhtäaikaa kentällä. Sillon ei vastustajia naurata ;). YoNikin on sen verran kova pakki(tai gylle jos se innostuu pelaamaan), että semmosen kolmikon kaatamiseen saa tehdä jo paljon töitä. Ketusta ja jekkiksestä en juuri mitään tiedä, joten heistä paha sanoa mitään. Tiukkaa kuitenkin tulee varmasti.

Loppuun laitan nyt sitten humban kaikki "tärkeimmät" vanhat pelaajat :

Woolley   - Pelasi humbassa kausilla 3/04 (27+11 12ottelua) ja 4/04 (17+7 9ottelua). Nykyisin herra pelailee VZ EM:issä.
Wwizard  - Pelasi humbassa kaudella 3/04 (0+3 4ottelua) . Nykyinen seura on hobiitit.

Tässä tätä storia nyt oli.. pistäkää mielipiteitä tähän, tai #kiekkoliiga nickille Dever. Onnea ja menestystä Hc Humballe!

Kirjoittanut: sabatek
Julkaistu 22.12.2004 21:51
Luettu: 1534 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.