Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Herkula haastattelussa

Alkupuhe

Herkula.. mitä teille tulee mieleen tästä nimestä? Minulle tulee kiekkoliigan parhaisiin hyökkääjiin lukeutuva mies. Herkula aloitti kiekkoliigassa jo kaudella 1/2004, ja vieläkin on mukana.  1/2004 ja 2/2004 kaudet hän pelaili Paatuneimmissa Passaajissa. PP "kriisin" jälkeen Herkulasta oltiin heti kiinnostuneita, ja Löysät Boys joukkueen päällikkö slutin tarjous oli kiinnostavin, joten Herkula siirtyi pelaamaan Löysät Boys:sin riveihin. Herkula pelaa tälläkin hetkellä LB:ssä, eikä loppua menestykselle näy. Tänäkin kautena Löysät Boys on jo varmistanut kiekkoliigan finaali-paikan, vastassa on Slussenin Sissit tai Hc Humba. Mutta nyt haastatteluun ->

Haastattelu

K = Minun kysymys
V = Herkulan vastaus

K: Miten löysin kiekkoliigan?
V: HT-Suomen foorumilla Otaka mainosti loistavaa kiekkopeliä, siitä sitten innostuin ja pääsin paatuneimpiin passaajiin. Vähän myöhemmin Nedd ilmoitti meidät liigaan.

K: Miksi Löysät Boys? Sinullehan tuli tarjouksia monista joukkueista PP:stä eroamisen jälkeen.
V: Löysät Boys oli vakuuttava jengi, ja kun en oikein tt:ssä viihtynyt niin slutille ohimennen mainitsin ettiväni seuraa, lopun varmaan kaikki tietää

K: Onko sinulle koskaan tullut mieleen kiekko.tk:n lopettaminen? Sinulla on jo niin pitkä ura, että mahtaa joskus olla hieman tylsääkin?
V: Kyllähän tuo peli usein vituttaa, onhan se tietysti tylsääkin välillä, mutta myös todella mukavaa pelata kavereiden kanssa, että en ainakaan vähään aikaan tule kiekkoa lopettamaan.

K: Onko sinulla idoleita kiekkoliigassa tai sen ulkopuolella?
V: Salsa ja Lindros on idoleita.

K: Mitä tavotteita sinulla on kiekossa? Olet voittanut jo PP:llä hopeaa, ja Löysät Boys:sillä pronssia. Odotetaanko vielä sitä puhdasta kultaa?
V: Tottakai, nyt jos koskaan on siihen mahdollisuus.

K: Haluatko lähettää terveisiä? :)
V: Äidille terkkuja!

<Dever> Kiitos haastattelusta, ja onnea finaaliin! Toivotaan, että se kirkas kulta sieltä ropsahtaa!
<Herkula> Kiitos!

Elikkäs, siinä oli Herkulan haastattelu. Toivottavasti tykkäätte :lol:

Kirjoittanut: sabatek
Julkaistu 22.12.2004 16:59
Luettu: 1024 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.