Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HC Pb - TT 5/04 Liigakarsinta, Välierät

Tässä kooste ottelusarjan tapahtumista, valitettavasti vähän puutteellinen. Ikävä kyllä en voinut tehdä jokaisesta ottelusta raporttia, koska olin peleissä itse pelaajana. Näin jälkeenpäin muistellen, tappion nielleenä, sarja meni kutakuinkin näin.

HC Pb - TT  Liigakarsintaa, Välierät (voittaja toista liigan karsijaa vastaan)

Tämä ottelusarja sai alkunsa noin 21:?? 5.12. Kentälle marssivat: Pb: Moombaz, Bergeron, japa TT: D-fence, Bartek, Lawson (jotka myös pelasivat pääasissa ottelusarjan).
PB lähti sarjaan suosikkina. Olivathan he vieneet aiemmat kohtaamiset divarissa, sekä divarin runkosarjan. Toisaalta TT oli ollut hurjassa vauhdissa Kalmaa vastaan puolivälierissä.

Ensimmäinen peli olikin Pb:n ylivoimaista hallintaa alun D-fencen koneen sekoilun, sekä muutaman helpon/tuurimaalin jälkeen karkasi PB helposti selvään voittoon 13-3. Tehomiehinä häärivät Bergeron (4+5)
ja Moombaz (9+1).

Toiseen peliin Tyttöjen peli muuttui täysin. Aivan uudella ryhdillä ja PBn puolustuksen sekoillessa TT veikin sarjan toisen pelin 7-2. D-fencen puolustuspeli oli jo tässä kohtaa huikeaa, hän saikin oivasti Bergeronin kuriin ja näin avuton PB jäi maaleitta.

Kolmas peli oli kuin toisinto edellisestä pelistä. Numerot vain kirjattiin 7-4, Bartek ja Lawson olivat pitelemättömiä kärjessä ja tekivät paikasta kun paikasta varman häkin.

Neljänteen peliin. PB sitten heräsi Ja alkoi pelaamaan oikeaa playoffkiekkoa. Tämä tuottikin tulosta. Yltiöpäinen kahden miehen karvaus vaihdettiin yhden miehen karvaukseen ja toinen hyökkääjä pyrkikin pelaamaan huomattavasti alempaa. Tällä saatiin lukuisia kiekonriistoja keskialueella ja 2vs1 hyökkäysten määrä vähenikin reippaasti. Itse pelissä Moombaz oli PB:n maalihai ja Japa auttoi maalivahtia alhaalla. Ottelun lopputulos kirjattiinkin 4-2 PB:lle.

Edessä oli siis viimeinen ottelu  Voitot olivat 2-2 ja seuraava ottelu ratkaisisi voittajan. Hurjan illan aikana siis pelattiin kaikki ottelut ja viimeinen peli olikin jo myöhään yöllä. Katsojia kuitenkin riitti jännitysnäytelmän viimeiseenkin osaan.

Viides peli oli eittämättä sarjan tasaisin, näin vaihteleva sarja sai arvoisensa kruunun jossa timantit loistivat kilpaa auringon kanssa ja kuu tanssi balettia taivaanrannassa.
Peli lähti käyntiin todella puolustavalla pelillä. Kumpikaan ei halunnut päästää ensimmäistä maalia. Moombaz onnistui kuitenkin sutaisemaan vedon suhteellisen kaukaa maalivahdin ohi ja PB juhli johtomaalia.
Pian tämän jälkeen TT kuitenkin tuli ja tasoitti, Jonka jälkeen Pb meni vielä johtoon, mutta Tytöt tulivat takaa tasoihin. 20 sekuntia ennen 3. erän loppua oli PBllä paikka sinetöidä voitto,  maalivahti teki pelastuksen ja peli meni jatkoajalle. Jatkoaika oli tasainen TT puolusti kuitenkin aavistuksen paremmin ja PBn paikat jäivätkin vähiin. kun noin 4minuuttia oli pelattu TT iski ja kapellimestarina oli L.Lawson! Hän heitti jälleen kerran loistavan lätyn jonka Bartek veti sisään. Yleisö villiintyi ja TT oli voittanut suosikki PB:n. Tasainen sarja oli ohi, ja TT jatkoi taivaltaan kohti liigaa.


Kokonaisuutena TT oli huomattavasti parempi joukkue ja pelasi tasaisesti (ensimmäistä peliä lukuunottamatta), kun taas Pb:n maalinteko oli melko lailla yhden miehen varassa.
Puolustus oli molemmilla hyvää, mutta D-fence vei kyllä siinäkin pidemmän korren. Bergeron oli täysin näkymätön  ja joutuikin tyytymään passailuun normaalin kuljettelun ja suurien vetomäärien sijaan. Myös TT:n syöttöpeli oli paremmalla tasolla kuin Pbllä. D-fence siis hiljensi PB:n, mutta miten käy BL:n kanssa? Sen näyttää tulevaisuus ja ehkäpä teen siitä kattavamman jutun peli peliltä.


Tässä vielä ottelusarjassa pelanneet ja heidän tehonsa:

Moombaz 18+3
Bergeron 6+8
Japa 1+5
Suke 0+1
Ghosty 0+0

M.Bartek 11+5
L.Lawson 10+9
D-fence 1+7
PakkiH 0+1
Rolsku 0+0

-MoomBaZ


- Muokkasin kielioppia jonkin verran, yritä jatkossa kiinnittää huomiota enemmän isoihin alkukirjaimiin ja pisteiden paikkoihin. Hyvää tekstiä muutoin! T. D-fence

Kirjoittanut: MoomBaZ
Julkaistu 06.12.2004 03:08
Luettu: 1004 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.