Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Yleisönosasto

Paitsion Freelancerit-osioon saavat kaikki kirjoittaa omia juttujaan Kiekosta, Kiekkoliigasta, -divarista tai Puulaakista. Kirjoittajan tulee toki olla rekisteröitynyt ja alla olevia ohjeita on noudatettava. Peeloilusta Freelancerit-osiossa lähtee tunnukset hyvin nopeasti.

Ohjeet:

Ei haukkumista
Pelaajien tai muiden henkilöiden haukkumista vältettävä. Ei tehdä ehdoin tahdoin pelaajaesittelyjä "Kiekon huonoimmasta pelaajasta" tai leimata joitakin ihmisiä peeloiksi.

Hyvä kielenkäyttö
Paitsiossa pätevät myös normaalit journalismin säännöt, eli kiroilua teksteissä ei sallita. Tiedämme kyllä, että joillakin vakituisista toimittajistakin on tätä esiintynyt, mutta tästä eteenpäin se on siis kiellettyä.

Suomen kieli kunniaan
Tekstin tulee myös olla suomen kielen kieliopin mukaista ja puhekielisiä- tai murreilmaisuja tulee välttää. Kiekkoon kuuluvia slangisanoja toki saa käyttää. Tässäkin asiassa oma harkinta on paikallaan.

Järjenkäyttö on sallittua
Järjenkäyttö on sallittua tekstejä kirjoitettaessa. Tunnukset lähtevät todellakin melko helposti tänne kirjoitettaessa ja tekstien poistamiskynnys on myös matala.

Kaikesta huolimatta toivomme lukijoiltamme ahkeraa ja laadukasta kirjoittamista yleisönosastoon. Parhaat kirjoittajat voivat myös saada kiinnityksen vakituiseksi toimittajaksi.

Kirjoittanut: Nomadic
Julkaistu 05.12.2004 12:13
Luettu: 1167 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.