Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Puulaakin playoffs-ennakko by ryan ja Mauska

D-Fence pyysi pistämään ennakon tänne, joten teen niin.

Puulaakisarjan ensimmäinen runkosarja on nyt saatu kunniakaasti pelattua. Playoffeja pääsevät pelaamaan kuusi parasta joukkuetta, joista kaksi parasta huilaavat ensimmäisen kierroksen. Playoffien suunniteltu alkamispäivä on 5.12.

Ensimmäiselä kierroksella lepovuorossa ovat odotetusti runkosarjan voittaja FC MalPo ja toiseksi päässyt Pelijengi. Narrilauma kohtaa Pullaheimin Munkkiducksit ja Team Viru Valge Kumu JT:n.

Narrilauma - Munkkiducks of Pullaheim

Kauden aikaisemmat kohtaamiset:

3-5 Munkkiduckseille, 12-1 ja 8-1 Narrilaumalle.

Runkosarjan kolmonen Narrilauma lähtee ennakkosuosikkina sarjaan Munkkiduckseja vastaan. Narrilaumalla on pitkä historia Kiekkoliigassa ja -divarissa, tosin menestyksettä, kun taas Munkkiducksit haistelevat ensi kertaa ns. kovaa kiekkoa. Onko kokemus valttia? Narreilla peluutus on jakautunut kolmelle avainpelaajalle, Mabolle, darbylle ja Pikkikselle. Jos nämä kolme pääsevät pelaamaan, uskon Narrien voittoon.

Munkkiduckseilla taas pelit ovat jakautuneet suuremmalle ringille. Jopa kuusi pelaajaa on iskenyt yli 20 pistettä. Munkkiducksien 11-1 voitto Team Viru Valgesta kertoo varmasti paljon nykykunnosta. Narrilaumalla asiat ovat huonommin: viisi viimeistä peliä ovat olleet tappioita.
Tasainen ottelupari, uskon näkevämme ratkaisun vasta viidennessä pelissä.

Narrilauman paras pistemies Mabo kommentoi vastustajiaan:
- Hyvällä pelipäällä ollessaan Munkkiducks saa helposti pelin haltuunsa ja vie ottelua, mutta välillä heillä jää yritys kokonaan matseista pois.
Pelaajaringin koosta Mabo oli seuraavaa mieltä:
- Kyllä se taitaa olla niin että näillä mennään. Koitetaan saada nyt kunnolla treenattua Pikkiksen ja darbyn kanssa ja sitten mennään ja katsotaan mihin asti selvitään.
Kysymykseen tavoitteista Mabo vastasi vaatimattomasti:
- Ensin haetaan se paikka neljän sakkiin ja sen jälkeen tavoitteena on suoraan mestaruus.


Team Viru Valge - Kumu JT

Kauden aikaisemmat kohtaamiset:

7-6 Valgelle, 6-8 ja 3-4 Kumulle.

Toinen puolivälierä-ottelu käydään runkosarjan yllättäjän Team Viru Valgen ja nuoren, mutta kokeneen Kumu JT:n välillä. Kumu JT lähtee ottelusarjaan pienoisena ennakkosuosikkina, johtuen pelaajista, joilla on kokemusta liigasta ja divarista, kun taas Viru Valgella on melko kokematon joukkue.

Viru Valgella on kolme suurta tähteä: T.Salama, WyX ja Teekkair jotka olivat vakiokalustoa runkosarjan mittelöissä. Valgen uusin hankita on MalPossa ja Pelijengissäkin try-outilla käväissyt Bondra, mutta miestä ei vielä näy kokoonpanoissa. Saako Bondra peliaikaa?

Kumu JT on Kuusankoskelaisten nuorten kokoama joukkue, jolta löytyy taitoa ja kokemusta. Mainittakoon Gunnar, joka kaudella 1/2004 oli johtamassa Paatuneimmat Passaajat Kiekkoliigan loppuotteluun. Runkosarjassa Kumu JT näytti kyntensä, pelaamalla tasaisia otteluja niin Pelijengiä, kuin MalPoakin vastaan.
Tämä ottelupari tulee olemaan tiukka, mutta luulen, että Kumu JT vie ottelusarjan voitoin 3-2.

Kumu JT:n kokenut konkari Gunnar kommentoi tulevaa otteluparia näin:
- Varmasti tulee olemaan tiukkaa, mutta jotenkin tuntuu että Kumu on tällä hetkellä niin hyvässä vireessä, että ei ole mikään mahdottomuus kaataa Viru Valgea.
Gunnar kommentoi seuraavanlaisesti Kumun vahvuuksia
- No eipä siinä mitään muuta ole, kuin vahva hyökkäys ja puolustus, eihän siihen muuta tarvita? Se vain harmittaa, kun joskus pelaamme turhan ailahtelevasti.
Kumun tavoitteisiin Gunnar vastaa seuraavanlaisesti:
-No, ainakin viruista olisi selvittävä eteenpäin, siellä 3-4 olisi semmonen sopiva tavoite.

Näin on saatu puolivälierä-ennakko tehtyä. Alkusanat, Narrien ja Munkkien ennakon teki ryan. Viru Valgen ja Kumun ennakon teki Mauska.

Kirjoittanut: Mauska
Julkaistu 04.12.2004 21:58
Luettu: 1141 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.