Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

PakkiH in spotlight.

Paitsion yksi hauskimmista ja tuotteliaimmista kirjoittajista on PakkiH, jonka huumorilla höystetyt henkilöhaastattelut ovat nostaneet jo kuolleeksi luullun verkkolehden jälleen jaloilleen.

Viime viikkoina Paitsion artikkelit ovat koostuneet kokonaan PakkiH:n henkilöhaastatteluista sekä kuivan asiallisista kausiennakoista. Itsekin haluaisin kantaa korteni kekoon, ja ajattelin aloittaa uuden elämän kirjoittamalla esittelyn nimenomaan PakkiH:sta.

Takapenkin Tyttöjen takalinjoilla kiekkoa luutiva PakkiH on pelannut Kiekkoliigassa toisesta kaudesta lähtien, eli kokemusta Kiekosta löytyy. Asiantuntemus paistaakin läpi PakkiH:n artikkeleista.

Koska kirjoitus käsittelee kuitenkin PakkiH:ta, on loppuartikkeli kirjoitettu PakkiH:n jäljittelemättömällä tyylillä. Var så gud och njuta.

Sovin PakkiH:n kanssa tapaamisen Hämeenlinnaan legendaarisen Rinkelinmäen jäähallin ulkopuolelle. Kun menen paikalle sovitusta ajasta 2 minuuttia myöhässä, kertoo PakkiH odottaneensa jäähallin parkkipaikalla jo 62 minuuttia. Tarkemmin asiaa selvitettyämme huomaamme PakkiH:n 25 euroa maksaneen, eräältä romanimieheltä ostetun Rolex-merkkisen rannekellon olevan tunnin myöhässä.
"Perkele", huudahtaa PakkiH miehekkäästi, mutta jatkaa nopeasti kertoen ettei hänellä tylsää ollut: "pelasin upouudella nimeltämainitsemattoman suomalaisen matkapuhelinvalmistajan kännykällä matopeliä ja paransin ennätystäni kymmeniä prosentteja".
Totean tapahtuneen puhelimen suurelta värinäytöltä ja siirryn itse aiheeseen. Juttelemme ensin mukavia Kiekosta ja kiroamme yhdessä Kiekon aiempaa suurempaa peelotiheyttä. Kysäisen ohimennen PakkiH:lta onko hän aiemmin kirjoitellut lehtijuttuja tai sen tapaisia artikkeleita johonkin, mutta vaatimattomaan tyyliinsä hän toteaa "oppineensa" kirjoittamaan ja lukemaan vasta viime vuosina.

Jatkamme mukavaa small talkia, jonka lomassa salakavalasti heitän seuraavan kysymyksen, mistä löysit Kiekko.tk:n?
" Muistaakseni jostain foorumista näin jutun, tarkemminen muista", toteaa PakkiH, ja jatkaa: "Pakin paikka on ollut alusta asti täysin itsestään elvyys, jollei jopa kutsumus". Jälleen keskustelumme ajautuu sivuraiteille, mutta ohjaan sen taitavasti takaisin aiheeseen pyytämällä PakkiH:ta arvioimaan itsensä kiekkoilijana kouluarvosana-asteikoilla 4-10.
"Itse ajattelen olevani tietenkin täyden kympin pelaaja, mutta totuus lienee sielä 7 hujakoilla", vastaa PakkiH totutun vaatimattomasti.

Tämän jälkeen PakkiH huikkaa vain hänellä olevan kiire syömään, ja häipyy läheisen kebabravintolan ovesta sisälle jättäen minut ulos seisomaan. Kohta Paitsion virallinen toimittajakännykkä piippaa, ja tekstiviesti on kuin onkin PakkiH:lta. Tekstiviesti kaikessa lyhykäisyydessään on seuraava:
"haastattelua voidaan jatkaa myöhemmin, nyt tuli pakottava tarve saada iskender"
No, nousen Paitsion helikopteriin ja muutamassa minuutissa olen jälleen kotonani huikean seitsenkerroksisen palatsin etupihalla, jonne helikopteri laskeutuu limusiinien ja Porschejen keskelle. Lähden tästä syömään hanhenmaksapalleroita ja kaviaaria, joten C U L8R, M8s!

Kirjoittanut: Nomadic
Julkaistu 26.10.2004 16:46
Luettu: 1184 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.