Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

PakkiH:n Rahapeli vinkit

PakkiH:n rahapeli vinkit!

Tänään on lotossa mahtava jättipotti, noin 1.7 miljoonaa euroa, joten pakin rahapelivihjeet käsittelevät tänään, loton oikeiden nume-roiden valintaa!!!

Monillahan on se harhaluulo että lotto olisi täysin tuuripeli, mutta tietenkään asia ei ole näin. Täytyy vain Rastittaa oikeat numerot, niin helppoa se on.

Avaus numeron valinta on aina se vaikein, sillä se määrää kokorivin loppunumerojen valinnan. Niinpä sitä ei heti uskoisi. Monet suosivat valitessaan loton numeroita läheistensä syntymä päiviä ja kuukausi, mutta tässä on vain se ongelma ettei numeroita 31 ylöspäin tule koskaan käytettyä. Joten hylkäämme heti suoriltaan tämän käytännön.

Minä suosin aloitus numeroksi yleensä pientä numero 2-5, ykköstä käytän harvoin, sillä en juuri pidä siitä numerosta. Mutta joskus ykkönenkin yllättää ja olisi oikea numero kohteeseen yksi. Viimeksi ykkönen on tullut 11.9 joten tällä kertaa valitsemme ensimmäiseen ruutuun 1.
Toiseksi numeroksi olen valinnut lähes poikkeuksetta 3 ja teemme myös tänään niin.
Kolmas numero osoittautuukin tänään melkein vaikeimmaksi, valittavana on numero 4-13 väliltä, ja pit-källisen harkinnan jälkeen jätän teille valittavaksi vain kolme numeroa kolmanteen ruutuun 7, 9 tai 13
Neljäs on numero on selvä ja se on numero 16, siihen ei lienee kenelläkään mitään lisättävää?!
Viides on joko 19 tai 21. Kumpikaan numero ei ole ollut viime kierroksilla iskussa, mutta uskoisin 21 olevan varmemmassa tulos kunnossa.
Kuudes numero on jälleen selvä ja se on 29. 29 on pitkään ollut poissa kuvioista, mutta on treenannut it-sensä huippukuntoon ja en näe mitään muuta estettä tällä, kuin äkillinen loukkaantuminen.
Seitsemäs numero on joko 31, 33, 34, 36 tai 38. 36 on ollut viime kierroksilla varma valinta, mutta nyt 36 tarvitsee lepoa ja ehkä yllätykseksi otamme tähän 34.

Siis viikon oikea rivi tulee olemaan 1, 3, (7,9,13), 16, 21, 29 ja 34

Osalla voitoista voi sponsoroida PakkiH:n viikonlopunviettoja! Mahdollisista varojen menetyksistä en vastaa ja muistakaa vain yli 16v saa lotota!

Nämä lotto vinkit teille tarjoti PAKKIH

Kirjoittanut: PakkiH
Julkaistu 16.10.2004 15:19
Luettu: 1135 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.