Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Jumalaiset kädet, haastattelussa darby

Narrilaumassa koko uransa pelannut darby oli tällä kaudella divarin pistepörssin kolmas, se ei kuitenkaan auttanut joukkuetta niin paljon, että divaripaikka olisi säilynyt varmasti. Nyt on edessä taistelu divaripaikasta, divarikarsinnoissa.

Mitä mieltä olet joukkueesi divarikarsinta esityksistä ja ovatko pelit menneet mielestäsi odotetunlaisesti?
-Kohtuu hyvää peliä, tiimipeli toiminut osittain hyvin osittain kehnosti (mennyt juoksemiseksi). Kokonaisuudessaan, onko meillä nyt 2 voittoa ja 2 tappiota, no 50-50 mennyt, eli ei nyt huonosti mutta paremmin olisi toivottu, koska pelit tulevat olemaan tärkeitä alusta loppuun asti ja jokainen piste/voitto on elintärkeä divarissa pysymisen kannalta.

Mitkä ovat mielestäsi joukkueen vahvuuksia divarikarsinnoissa?
-Tiimipeli, taktiikat, peluutus.

Entä heikkoudet?
-Tiimipelin rakoileminen, kiekon perässä hullu/turha/epämääräinen juokseminen.

Miten kausi omalta osaltasi sujui ja mitkä ovat tavoitteesi loppukautta silmälläpitäen?
-Pisteiden valossa erittäinkin hyvin. Saavutin D-fencen asettaman rajan 30 maalia ja sain ylikin. Mutta mutta, mahdollisuudet olisi ollut parempaankin, kauheasti tuli tuhlailtua ja kuten sanottua, tiimipeli ei ollut vielä divarin kuluessa sitä mitä se on tällä hetkellä parhaimmillaan. Tavoitteet on pysyä divarissa, joskin se tulee olemaan erittäin hankalaa.

Mikä oli tällä kaudella divarin pahin vastustajanne?
-GWB on aina paha, kun on kyseessä pistepelit. Muita pahoja vastustajia olivat mm. Höpelöt Apinat ja tietysti Zambolaatio.

Miten valmistaudut otteluun?
-Avaan kiekon, joinaan peliin, kirjoitan /fps 100 ja /ms off ja annan palaa! ...ainiin, tietysti ekaksi winamp auki ja musaa soimaan.

Miten päädyit kiekon pariin ja etenkin Narrilaumaan?
-Elikkäs, joukkueenhan perusti hyvä ystäväni Mabo, joka on jokerifani ja tätä kautta hänet tunnenkin. Joukkueen nimi tulee itseasiassa suoraan jokereista, eli Narreista, jos oikein olen ymmärtänyt. :) Tosiaan, aluksi joukkueessa oli vain jokerihenkistä porukkaa ja peli oli mitä oli, edes muista siitä ajasta paljoa. Tosiaan itse liityin joukkueeseen sen pelatessa liigaa ensimmäisellä kaudellaan, tällöin osasin juuri ja juuri luistella kiekossa ja sekin oli haparoivaa. :) Joukkueeseen minut värväsi tietenkin Mabo.

Mihin aikaan vuorokaudesta olet parhaimmillasi?
-24/7, joskus menee hyvin, toisinaan paremmin ja joskus surkeasti.

Mitä jos Narrilauma ei pysty säilyttämään divaripaikkaa, niin aijotko jatkaa Narreissa vai etsitkö uuden seuran kenties divarista tai liigasta?
-Narrilauma on joukkueeni.

Ja loppuun vielä terveiset faneillesi...
-Faneille? Ai onko mulla semmosiakin? Tota. Mikäs siinä. Tsemiä vaan, toivottavasti tolpat ei oo tiellä. :)

Kirjoittanut: Koli
Julkaistu 26.09.2004 19:56
Luettu: 1177 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.