Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Turha rasite!

Stadion on tupaten täynnä HCH-Hobiitit välieräsarjan 6. ottelussa, jota seuraa lähes 60 katsojaa. Kolmannessa erässä hallin ovet käyvät tiuhaan tahtiin. Pelaajat ovat raivoissaan jatkuvista lässähtävistä vedoista ratkaisevilla hetkillä, minkä katsojat ramppaamisellaan aiheuttavat.

Ennusmerkit finaaleja silmällä pitäen ovat huolestuttavia. Itse katsoin pettyneenä ratkaisumaalin syntymistä vaihtoaitiossa, kun Pyörälän avaus lässähti ja Hobiitit rankaisi jatkoajalla. Tällaista ei varmasti kukaan halua tapahtuvan kauden tärkeimmissä peleissä. Paitsion toimittaja PakkiH kritisoi katsojien toimintaa rajulla sanalla, jota en halua tässä tekstissä julkaista. Samalla hän sanoi, että käyttäytymistä pitäisi jotenkin pystyä valvomaan, huomauttaen kuitenkin sen voivan olla hankalaa. Minun mielestäni ottelu tulisi saman tien keskeyttää ja tulos mitätöidä, jos pelleily menisi liialliseksi.

Kaiken lisäksi tuomarin vaikeudet sen kuin lisääntyvät playoff-otteluissa. Päällimmäisenä tehtävänä on tilastojen kaivaminen tekstiviidakon keskeltä, ja he saattavat joutua tarkistamaan ne pelin erätaukotilastoista. Ottelun tuominnut Darby sanoi homman olevan lähes kaoottista. Jos tällaisen "mellakoinnin" kurissa pitäminen tulee tuomarin riesaksi sääntöjen noudattamisen valvonnan lisäksi, liigalta saattavat loppua tuomarit heidän jättäessään ne tehtävät. Liigan johto tuskin haluaa ketään turvamiehiksi niitä vastaavaan työhön.
   
Kysyin vielä eri tahoilta kiteytettyä mielipidettä katsojien käyttäytymisestä HCH-Hobiitit välieräsarjan 6. ottelussa:

"Reilun pelin hengen vastaista, typerää, ja säälittävää." -Poro24, Kiekkoliigan toimitusjohtaja

"Katsojat vois kyllä vähän älyä osoittaa, pilaa koko pelin tuo tahallinen bugauttaminen." -Tenkrat, HCH

"Eihän se hirvittävän esimerkillistä käytöstä ollut, mutta tasapuoliselta se vaikutti molemmille. Jouko saisi kyllä korjata kyseisen vetobugin, tai Kiekkoliigan finaaleita ei välttämättä voita parempi joukkue." -Zizou, Hobiitit

Tuon ottelun tapahtumat ovat tämän kauden suurin häpeäpilkku. Zizoun sanojen saattelemana päätän tämän tekstin. Finalistit ja Kiekkoliigan johto luottaa teihin, hyvät katsojat. Nähdään finaaleissa.

Kirjoittanut: Blizk
Julkaistu 22.07.2004 20:41
Luettu: 1107 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.