Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Playoff-paketti by Tenk kausi 3/2004

Liigan runkosarja on yhtä merkityksetöntä ottelua vaille valmis. Playoff-joukkueet ovat Hobiitit, Ukrainan Rajut, Habs ja HCH. Näistä joukkueista muodostuu 2 mielenkiintoista paria.

Habs - UKRR

Playoff-paikastaan taistellut UKRR pelaa kauden yllättäjää Habsia vastaan. Molemmat pelasivat hyvän runkosarjan, ja heidän viimeiset ottelunsa pelattiin eilen. Esimakua tähän sarjaan antaen ne pelit olivat näiden 2 kesken.

UKRR voitti molemmat pelit, toisen pelin lopussa Habs lopetti pelaamisen. Mielestäni Rajuilla on paljon parempi potentiaali finaaliin kuin Habsilla.

Mm. viime aikoina loistanut Korppi tulee olemaan yksi Rajujen avainpelaajista. Myös puolustuspää on hyvin kunnossa YoNin avustuksella. Joukkueen yhteispeli toimii hienosti, ja kelvollista peliä on odotettavissa.

Habs on voimavaroja vertailtaessa paljon heikompi. Hyökkäys on kangerrellut, kun myerz ei ole saanut paikoistaan maaleja. Muut eivät ole maalinteossa myöskään onnistuneet, ja puolustuspää vuoti muutamassa viime pelissä pahasti.

Rajut tulee dominoimaan tätä sarjaa, Habs jää pahasti jalkoihin suoraan neljässä ottelussa.

Hobiitit - HCH

Monille oli pettymys, että nämä joukkueet kohtaavat jo välierissä. Viime vuoden finalistit vastakkain jo välierissä - herkullista, vaikka Hobiittien suunnalta onkin kuulunut jo epätoivoista valitusta.

Runkosarjassa joukkueet pelasivat kerran tasan ja toinen ottelu päättyi Hobiittien voittoon. Viime aikoina harjoituspeleissä HCH on rikkonut Hobiittien peliä onnistuneesti, ja vienyt monta ottelua, tai niin monta kuin Hobiitit on suostunut pelaamaan.

Hobiiteilla on kovan alkuvaikutelman takana sittenkin hieman suppea materiaali. Onnistujia löytyy mm. Pasista ja eprosta, mutta kuitenkin joukkueen peli perustuu kiekon liikuttamiseen ja 3 miehen hyökkäämiseen. Monikaan joukkue ei ole tälle mahtanut mitään, mutta muutamia poikkeuksia on. Sarjan lopputulos riippuu siitä, miten HCH pystyy jäädyttämään Hobiittien hyvää syöttelyä. Jos se saadaan kuriin, Hobiitit on aseeton.

Rosterihirviö HCH on kärsinyt muutamista vastoinkäymisistä. Yhden pelaajan "varusteet" hajosivat, yksi sai pelikieltoa. Tämän vuoksi joukkueeseen on haettu vahvistuksia monesta suunnasta, ja ainakin 1 hyvä vahvistus on jo saatu. Kaksikko Tenkrat-Hossa on yhä kovassa iskussa, ja on vaikea pysäytettävä mille tahansa puolustukselle. Puolustuksesta pitävät huolen Pyörälä ja Blizk. HCH on aina vaikea voitettava, mutta onnistuessaan Hobiiteilla on hyvät mahdollisuudet.

Miten sitten ikinä käykin - tiedossa on huikea sarja. Hobiitit tahtovat kovasti kirkastaa mitalinsa... mutta myös HCH:lla on kova hinku tulla ensimmäiseksi tuplamestaruusjoukkueeksi. Jää nähtäväksi, kummalle se on mahdollista.

Onnea peleihin kaikille, pelataan hyvät sarjat.

Kirjoittanut: Tenkrat
Julkaistu 14.07.2004 12:50
Luettu: 1120 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.