Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Mitalit matkan päässä, Finaali- ja pronssipelit 2/2004

Tänne asti ollaan päästy.

Välierät olivat - enemmän tai vähemmän - tasaista vääntöä. HCH vei HC BL:ää miten tahtoi, mutta toinen ottelupari tarjosi upeaa vääntöä. Jatkoajat olivat huikeita, paikkoja oli ja katsomo oli lähes "varpaillaan".

Miten tästä eteenpäin? Finaalissa Hobiitit ja HCH, pronssiottelussa HC BL ja HC PU.

Liigan 2. kausi on ollut yllätyksiä täynnä. Siitä kertoo sekin, että pronssiottelussa olevat joukkueet ovat nyt ensimmäistä kauttaan liigassa.
Pronssista tullaan käymään kova taistelu, sillä molemmille joukkueille jäi murhanhimoa hampaankoloon välieräotteluistaan. PU:n asemasta katsottuna pronssiottelu on varmasti suuri pettymys, olihan loppuottelupaikkakin muutaman millin päässä. Ei kaukana. HC BL sen sijaan jäi tallotuksi välierissään, joten näytönhaluja on varmasti enemmän kuin niukasti lyödyllä PU:lla. Kummalla on enemmän intoa kolmanneksi? Uskoisin PU:n ottavan pronssin jatkoajalla. Siitähän heillä on reilu kokemus, jo.

Finaali. Kahden ottelun huipentuma kaudelle. Hobiitit antavat varmasti kovan vastuksen, enkä usko HCH:n selvittävän tätä puhtaasti.
HCH:n otteet ovat olleet viime aikoina murhaavia... maalikarkeloita nähtiin puolivälierissä ja välierissä. Finaalissakin sellaiset ovat mahdollisia, mutta tietysti yleisön kannalta olisi toivottavaa, että otteluista tulisi tasaisia.
Hobiiteilla on mahdollisuudet yllättää kaikki - räjäyttää koko potti. Intoa varmasti löytyy, mutta onko potentiaalia mestariksi. Jää nähtäväksi.

Ai niin, joku muuten oli valmis lyömään 400 euroa vetoa HCH:n puolesta.

-Tenkrat-

Kirjoittanut: Tenkrat
Julkaistu 31.05.2004 14:00
Luettu: 1082 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.