Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Hieno Kuvio

Hieno kuvio

Mikä on hieno kuvio? Ehkäpä hienoon kuvioon sisältyy syöttö. Syöttö vapauttaa pelaajan, joka kenties vielä syöttää eteenpäin vetopaikalle, mutta voi myös vetää. Vastustajien ollessa mukana tilanteessa, eikä Kiinassa, saadaan aikaan vaikeampi, mutta myös hienompi kuvio.

Yksilösuorituksetkin voivat voivat olla hienoja, mutta harvemmin. Muutamat harhautukset ja veto, voivat olla hienoja. Yksilösuorituksia arvostan henkilökohtaisesti vähemmän kuin syöttökuvioita, mutta hienojahan ne kummatkin ovat.

Täytyykö hienosta kuviosta sitten syntyä maali? Kuvio on aina kuvio, vaikka maalia ei tulisikaan. Maalittomat kuviot jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, varsinkin yksilösuoritus. Jos ei tee hienojen harhautusten jälkeen maalia, ajatellaan monesti itsekkääksi pelaajaksi.

Todella hieno kuvio on se, kun vastustajatkin kehuvat. Vastustajia ottaa päähän, mutta silti he kehuvat. Joissain maaleissa vastustajat haukkuvat rumaksi maaliksi, joka voi myös tarkoittaa sitä, että he pitävät tätä hienona maalina.

Ruma maalikin lasketaan, vai?

Kirjoittanut: Yuizy
Julkaistu 24.05.2004 17:14
Luettu: 1387 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.