Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pelaa pois - kauden 2/2004 pleijarit

Jaahas, jokakautinen Pelaa pois - tuttavallisemmin playoff - meininki on jälleen alkamassa. Aivan treidirajan kynnyksellä, kuten oli odotettuakin, joukkueet vahvistivat rostereitaan merkittävästi. Eniten tästä hyötyi luultavasti HCH, joka sai ensin Ukrainalta Tenkratin, ja myöhemmin värväsi vielä Hossan vapailta markkinoilta.

Tässä lyhyet arviot playoff-pareista:

TT - Hobiitit
TT, eli Takapenkin Tytöt, voitti koko liigan runkosarjan, ja on tilastojen perusteella ehdoton mestarisuosikki yhdessä KEA:n kanssa. Tällä kertaa tilastot eivät kuitenkaan välttämättä kerro koko totuutta. Hobiiteilla on hyvinkin mahdollisuus yllättää. Uskon kuitenkin että TT menee jatkoon 4-2. Varaus Hobiittien jatkoonmenolle leijuu kuitenkin ilmassa.

KEA - HCH
Tämä on mielenkiintoinen sarja. Tilastojen perusteella KEA on selvästi edellä HCH:ta, mutta HCH:n loppukauden vahvistuminen hankaloittaa ennustamista selvästi. HCH menee Tenkien ja Hossan johdolla 4-1 voitoin jatkoon.

HC BL - Habs
Tästä parista on vaikea sanoa mitään. Tasainen ottelusarja tulossa. Jompikumpi venee jatkoon voitoin 4-3, veikkaan sen olevan HC BL.

HC PU - Ukrainan Rajut
Tästä tulee puolivälierien ainoa 4-0 sarja, HC PU vyöryttää edelliskauden kärkijoukkuetta ylivoimaiseen tapaan.

*******************************

Sitten vähän välieräarvioita:

TT - HC BL
Tässä parissa TT:llä tulee olemaan pienoinen etulyöntiasema, tasaista kuitenkin tulee olemaan, mutta veikkaan TT:tä finaaliin voiton 4-2.

HC PU - HCH
HC PU sai ennakkoon selvästi heikoimman puolivälierävastustajan, mutta välierissä vastus koveneekin melkoisesti. Tätä sarjaa HC PU ei enää viekään miten haluaa. Uskon HCH:n menevän jatkoon voitoin 4-2.

*******************************

Finaali- ja pronssiotteluarviot jätän myöhemmäksi.

Kirjoittanut: Nomadic
Julkaistu 23.05.2004 11:41
Luettu: 1059 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.