Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pleijoffimeininki 2/2004

Alkaa taas olla sitä aikaa. Kiekkoliigan toisen kauden playoffit kolkuttavat jo ovelle.

Jotain liigan - ainakin A-lohkon - tasaisuudesta kertoo se, että pleijariparit eivät ole tarkasti selvillä, vaikka on vain muutama ottelu pelaamatta. Tämähän on hieno asia.

B-lohko sen sijaan oli epätasainen jo alusta lähtien. Muutama joukkue jäi alle kymmeneen pisteeseen.

B:n joukkueiden taso on kuitenkin vaikuttanut selvästi kovemmalta, joten uskon, että A-lohkon joukkueille tulee todella vaikeat puolivälierät.

HC BL - Habs

Alkukaudella positiivisesti yllättänyt Habs saa vastaansa yhden tämän kauden tulokkaista, HC BL:n. En usko Habsin menestykseen tässä sarjassa... BL vienee tämän puhtaalla pelillä, ellei yllätystä nähdä.

Tulosarviot: 5-1, 4-0, 7-2, 5-4. BL jatkoon voitoin 4-0.

HC PU - UKRR

Koko kauden mönkinyt ja ongelmissa paininut UKRR on pelannut keskinkertaisesti, joka kuitenkin on riittänyt playoffeihin. Tason pitää parantua, jos tiimi aikoo yrittää uusia mestaruuden. Vastustaja HC PU on pelannut hyvän kauden ja on B-lohkon päättyttyä toinen. Tästä uskoisin tasaista ja kiihkeää sarjaa, jossa kumpikaan ei anna tuumaakaan periksi.

Tulosarviot: 3-4 ja., 4-2, 2-3, 7-0, 3-1, 4-5 ja., 6-2 PU jatkoon voitoin 4-3.

HCH - KEA/TT

Loppukaudella kovasti vahvistunut HCH saa vastaansa joko vahvan KEA:n tai TT:n. Sarjasta voi hyvinkin tulla tasainen - tai sitten ei. Kivenkova HCH on vaikea voitettava, oli kentällä keitä tahansa. Samaa voi tosin sanoa KEA:sta. Jos vastaan tulee TT, niin HCH upottanee sen puhtaasti.

Tulosarviot(KEA): 7-1, 3-1, 2-5, 5-1, 1-4, 5-2 Sarja HCH:lle 4-2.
(TT): 5-0, 4-1, 3-0, 5-1. Sarja HCH:lle 4-0.

Kiekko-Hobiitit - KEA/TT

No jaa. Hobiitit ovat olleet vaihtelevia viime aikoina, johtuen varmaankin Yuizyn korpireissusta. En usko että Hobiitit pystyvät pudottamaan kumpaakaan näistä - lähtevät odottelemaan Kiekko-Cuppia suoraan neljässä matsissa.

(KEA): 2-6, 1-5, 0-2, 4-5.
(TT): 0-2, 1-8, 4-8, 1-5.

Kuten joskus sanoin - en usko, että A-lohkon joukkueita selviää välieriin asti enempää kuin yksi. Se yksi on KEA tai TT - riippuen siitä kumpi voittaa runkosarjan. Se kumpi voittaa runkosarjan, menee uskoakseni välieriin.

Miettikääpä sitä.

-Tenkrat-

Kirjoittanut: Tenkrat
Julkaistu 23.05.2004 10:57
Luettu: 1087 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.