Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Paketti repeilee

Kaikki ovat varmasti sitä mieltä, että säännöt ovat, tai niiden täytyisi olla samat kaikille. Kun tämä kyseenalaistettiin - tiukennettiin linjaa, ja heti alkoi kamala itkeminen, vaikka rangaistu(s)ksia annettiin sääntöjen mukaan. Niinkuin kuuluukin.

Eikö voi olla urheilijamainen ja kärsiä rangaistuksensa ilman itkuja. Rangaistus on rangaistus, sitä ei muuteta, ja se kannattaa kärsiä ihan ilman valitusta, se aiheuttaa vain kamalan tappelun Kiekkoliigan kanavalla. Tästä ei tykkää kukaan, eikä ole syytäkään tykätä.

Tuollainen vinkuminen pahentaa ilmapiiriä - Ties kuinka monta kertaa siitäkin jo kuultu, ja aloittelevien häiriköiden tie voi päätyä liigasta pois. Mutta tämä on tietenkin vasta äärimmäinen vaihtoehto, jota ei ole vielä edes otettu esille vakavissaan, tiedä sitten otetaanko ikinä. Kunhan ei tarvisi niin pitkälle mennä.

Jos on säännöt, niin niitä pitää noudattaa. Ne eivät ole kenellekkään liian vaikeat, runkkumaalit voi jättää suosiolla tekemättä, ja reilu 5 min kerrallaan ei ole liian pitkä aika olla huutamatta turhaa tekstiä pelissä. Jos jollekin on, niin sitten voi jättää katsomisetkin sikseen.

Tätä hommaa voidaan tehdä rauhassa. Vai?

-Tenkrat-

Kirjoittanut: Tenkrat
Julkaistu 10.05.2004 21:30
Luettu: 1162 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.