Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Virheitä ja valitusta

Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että säännöt ovat säännöt. Jotkut tahot kuitenkin pelaavat rajoilla ja ylikin on jo menty.

Säännöissä sanotaan hyvin selvästi, että:
Nomadic Kiekkoliigan foorumilla:

Rangaistukset
Maalivahdin töniminen/työntäminen kiellettyä, siitä seuraa aluksi varoitus, ja jos työntäminen toistuu samassa ottelussa useasti, joukkue häviää ottelun 15-0 (rikkoneen joukkueen tekemät maalit hylätään myös, ja niitä ei merkitä tilastoihin). Jos maalivahdin työntäminen jatkuu samalta joukkueelta seuraavissakin peleissä, joukkue suljetaan pois liigasta. Viidestä (5) varoituksesta seuraa pelikielto! Pelikielto on pituudeltaan kaksi (2) ottelua.5 varoitusta riittää kahden ottelun pelikieltoon. Tapaus VZ oli kuitenkin paljon hankalampi. Kyseinen ukko näet käyttäytyi säälittävästi kun sai tietää, että pelikieltoa harkitaan. Käytöstä pelikiellon varmistuttua en edes mainitse.

Suurin osa ihmisistä pystyy pelaamaan - ja käyttäytymään - niinkuin ihmisten kuuluu. 98% on hyvää porukkaa, ja joku ei vain pysy normeissa käytöksellään saati sääntöjen noudattamisessa.

Säännöt ovat tietenkin kaikille samat. Paskanjauhanta pitää kitkeä pois, hyvällä tai pahalla tavalla... tässä tapauksessa VZn pelikielto oli vähintäänkin ansaittu. Itse sulkisin hänet pois liigasta jo pelkän käytöksen takia, jos täällä kaikki olisivat tuollaisia niin mitä tästäkin tulisi?

Ja päättäjiin kohdistunut valitus ja päätöksistä itkeminen on turhaa ja melko varmasti väärin. Useampi ihminen, heiltä löytyy varmasti useampikin mielipide, ja asia tietenkin korjataan jos joku sieltä on ollut väärässä, joka on tottakai mahdollista, eiväthän he mitään yli-ihmisiä ole.

Lopetetaan mankuminen ja pelataan kiekkoa. Itkijät eivät pääse minnekään, voimavarat peliin niin voi tulostakin tulla.

-Tenkrat-

Kirjoittanut: Tenkrat
Julkaistu 07.05.2004 17:36
Luettu: 1229 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.