Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Alkumatkan varrella

Ensin ei ollut mitään. Sitten tuli Kiekko.tk ;) !
Kiekko.tk oli alun alkujaan peli, jossa kaikki pelasivat samassa pelissä, oli neliökenttä, hymynaamat olivat pelaajina, neliönmuotoinen kiekko, järkälemäisen isot maalit...

Pelin tekijällä Jouko Pynnösellä oli urakkaa, häntä suoraansanoen käskettiin tekemään uudistuksia, paljon. Useimpia pyyntöjä olivat "laita niin, ettei kaikki pelaa samassa pelissä", tai "kuljetusmaalit pois". Nämä uudistukset toteutuivat, niin kuin monet muutkin. Mutta, mitään ei tehdä niin, että joku ei pitäisi siitä. Aina oli eri mielipiteitä: "Tämä on hyvä, älä tee enää muutoksia", tai "Alkuperäinen oli parempi". Joka tapauksessa, ensimmäistä kertaa kuultiin (minä ainakin) Kiekkoliigasta: "04/03/27 13:28:37 <Poro24> Kiinnostaisiko ketään tuollainen? -> http://www.hockeyrevolution.com/sm2004/forum/viewtopic.php?p=3658#3658" Tuo linkki lienee vielä tallella, tosin ei välttämättä ole katsomisen arvoinen.

Vähitellen alkoi joukkueiden perustaminen, foorumin ja perustetun #kiekkoliiga:n avulla. Ensiksi suunniteltiin kuutta joukkuetta, mutta halukkaita oli riittävästi kahdeksaan. Sunnuntaina 28.3 oltiin jo tekemässä sääntöjä, joiden keksimiseen ja muokkaamiseen kului hulppeat 3 tuntia, mutta kivaa oli. Ensimmäinen ottelu aloitettiin 28.3.2004 kello 15:09:27, siinä pelasivat Ukrainan Rajut ja HC Manager, Rajut voittivat 10-7. Se jäikin HC Managerin viimeiseksi otteluksi, he eivät olleet tarpeeksi aktiivisia, joten tilalle tuli Paatuneimmat Passaajat, joille jäi tuo häviö tilastoihin. Näin, tässä nyt ollaan ja eteenpäin mennään.

Kirjoittanut: Yuizy
Julkaistu 26.04.2004 21:38
Luettu: 1257 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.