Rakkautta ja rangaistuksia

Uutinen
Sääntömuutoksista:



Mikäli 4.divarikarsintoihin osallistuneen pelaajan joukkue selvittää tiensä karsinnoista läpi ja pelaaja on pelannut pelejä kuusi tai enemmän edelliskaudella, pelaaja ei voi siirtyä muun kiekkoliiganalaisen joukkueen kokoonpanoon seuraavan kautensa aikana. Muutos astuu voimaan kauden 2/11 alusta.



Myös 2.nick sääntö muuttuu siten, että pelaajan kutsuneelta joukkueelta ei enää vähennetä pisteitä ollenkaan. Jos pelaaja menee 2. nimimerkillään toiseen Kiekkoliigan alaisuudessa pelaavaan joukkueeseen, katsotaan hänet eronneeksi joukkueesta, jossa hän on 1. nimimerkillään. Pelaaja ei myöskään saa palata takaisin samaan joukkueeseen. Muutos astuu voimaan ensi kauden(1/11) alusta.



Ja rangaistuksista:



Marmots aloittaa seuraavan kautensa -2 pisteestä ja tasty tuomitaan kymmenen (10) ottelun pelikieltoon. tasty pelasi Marmotsien riveissä 4.divarikarsintapelin ollessaan itse vielä pelikiellossa. tasty on pelikelpoinen 2/11 edustamansa joukkueen 10. ottelun jälkeen.



Nightmare aloittaa seuraavan kautensa -6 pisteestä ja Jebsu tuomitaan kahden (2) kauden vastuuhenkilökieltoon. Jebsun katsottiin olevan päävastuussa Nightmaren myöhäiseen lopettamisilmoitukseen.



Pelaajat June, Jantunen ja Roni tuomitaan kahden (2) kauden vastuuhenkilökieltoon sekä viiden (5) ottelun pelikieltoon. Myös muille Genesiksen kokoonpanossa olleille pelaajille(Snyder, hoopo, yllepa, hampi, Naru) langetetaan viiden (5) ottelun mittainen pelikielto. Genesis ilmoitti lopettamispäätöksestä annetun deadlinen jälkeen.



EHC Nordschleife nousi 4.divarikarsinnoista 4.divariin, mutta joukkue hajosi. EHC Nordschleifen tilalle nostetaankin Last Period, joka oli paras kuudenneksi sijoittunut joukkue karsinnoissa. EHC Nordschleifen vastuuhenkilöille PisteHai ja Putzku langetetaan kahden (2) kauden vastuuhenkilökielto sekä viiden (5) ottelun pelikielto. Kaikille muille kokoonpanossa olleille pelaajille (adih, BourGe, Fet, Graw, Issnorp, Khana, Rogen ja Tae) asetetaan viiden (5) ottelun pelikielto.



Johtokunta toivoisikin, että pelaajat muistaisivat tulevaisuudessa lukea sääntöjä ja noudattaa niitä tarkemmin!



Eikä tässä vielä kaikki:



Kiekkoliigan johtokunta on päättänyt hyvän tahdon eleenä ja pienimuotoisena joululahjana puolittaa kaikki kauden aikana joukkueille annetut pistevähennykset.



Tulevalle kaudelle Club Of Härmä, Delirium Tremens, Sulttaanit, Marmots sekä Adonikset lähtevät kaikki -1 pisteen saattelemana -2 pisteen sijasta, Pirates -3 pisteestä -6 pisteen sijasta sekä Miesten kesken puhtaasta nollasta -1 pisteen sijaan. Nightmaren kausi alkaa jouluvähennyksen jälkeen -3 pisteestä.





Kiekkoliigan johtokunnassa nähdään tästä eteenpäin myös uusi kasvo, kun Reto otettiin remmiin mukaan.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 14.12.2010 23:00
Luettu: 9481 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.