Rangaistuksia

Uutinen
Pelaaja Eyemou tuomitaan kymmenen (10) ottelun pelikieltoon. Hän meni kakkosnimimerkillään joukkueeseen Delirium Tremens, kun hänellä oli vielä oma kausi kesken. Rangaistusta koventaa se, että tapaus salattiin ja Eyemou pelasi kyseisen tapahtuman jälkeen yhden ottelun liigassa. Pelikielto astuu välittömästi voimaan.



Delirium Tremens aloittaa kautensa -2 pisteestä.



Pelaaja Tanguay tuomitaan viiden (5) ottelun pelikieltoon. Hän meni joukkueisiin Sulttaanit ja Pirates toisilla nimimerkeillään, kun hänellä oli vielä oma kausi kesken. Pelikielto astuu välittömästi voimaan.



Sulttaanit kuittaa tästä -1p nyt käynnissä oleviin karsintoihin ja aloittaa seuraavan kautensa -1 pisteestä. Pirates saa -2p lisää kauden alkuun.



Pelaaja Pude tuomitaan viiden (5) ottelun pelikieltoon. Hän meni kakkosnimimerkillään joukkueeseen Pirates, kun hänellä oli vielä oma kausi kesken. Pelikielto astuu välittömästi voimaan.



Pirates saa tästä -2p lisää kauden alkuun, yhteensä siis -6p.





Johtokunta kehottaa pelaajia ja joukkueita olemaan jatkossa tarkempia sääntöjen suhteen. Varsinkin tämän kanssa:



3. Saman kiekkoliigakokoonpanoon ilmoitetun pelaajan toiset nimimerkit Kiekkoliigan sisäisissä joukkueissa ovat kiellettyjä kauden aikana.

a. Rikkeen paljastuminen kesken kauden johtaa automaattisesti pelikieltoon (3-5 ottelua) ja liigaottelun pelaaminen tässä tilanteessa katsotaan törkeäksi rikkeeksi (7-10 ottelua).

b. Kun pelaaja värvätään kesken kauden, hänen tulee viedä mahdolliset ylimääräiset nickit pois ensimmäiseen sarjapeliin mennessä.

c. Pelaaja saa suorittaa try-outit "kakkosnickillä", kun pelaajan joukkueen kausi on päättynyt.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 03.12.2010 16:25
Luettu: 1409 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.