Tapaus Fresno Falcons osa 2

Uutinen
Johtokunta sai tietoonsa varman tuntuisen vihjeen, että Fresno Falconsin nykyineen päävastuuhenkilö Charge olisi pelannut aiemmin toisen nickillä Kiekkoliigaa. Asiaa selvitellessä kävi ilmi, että näin todella on tapahtunut kaudella 1/09 New Jersey Devilsin paidassa liigakarsinnoissa, jolloin Charge pelasi aban nimimerkillä. Chargella oli myös rikkeen tapahtuma hetkellä voimassaoleva pelikielto Kiekkoliigaan. Tämä rike on pahimpia mahdollisia rikkomuksia Kiekkoliigan sääntöjä vastaan. Vastaavanlaisia tapauksia on ennenkin käsitelty ankarasti, linja on nyt ja myös jatkossa samanlainen.



Tämän vilpillisen toiminnan takia johtokunta on päättänyt asettaa Chargen 2,5 kauden pelikieltoon, sekä 3 kauden vastuuhenkilökieltoon. Samalla aba tuomitaan 2 kauden pelikieltoon, syynä tähän on nickin luovuttaminen toiselle pelaajalle ja jatkossa tiedon salaaminen johtokunnalta. Myös muut kaudella 1/09 NJD:n kokoonpanossa olleet pelaajat (Madden, P.Elias, Mor, Lich sekä Ayoso) tuomitaan 5 ottelun pelikieltoon ko. asian salailusta.



Tapauksen johdosta myös Fresno Falcons tullaan hylkäämään Kiekkoliigan sarjoista, koska päävastuuhenkilö on osoittanut epäpätevyyttä asioiden hoitoon ja rikkonut sääntöjä rankalla tavalla. Myöskään uutta päävastuuhenkilöä ei voida joukkueen sisältä etsiä, kun kaikki kokoonpanossa olevat pelaajat ovat olleet niin vähän aikaa joukkueessa. Fresno Falconsin pelit tullaan mitätöimään ja tämän kauden 1.Divari pelataan 12 joukkueella loppuun.



Aiemmassa tiedotteessa lupasimme 2.divarin karsintapaikan Fresnoista poispotkituille pelaajille, mutta tämä päätös kumotaan nyt. Kiekkoliiga ei voi hyväksyä joukkueita, joissa tarkoituksellisesti rikotaan sääntöjä ja tietoa salataan myös vastuuhenkilöiden toimesta.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 03.05.2010 00:58
Luettu: 1151 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.