3/09 etenee ja jälleen tapahtuu

Uutinen
Johtokunnassa tapahtuu:



- togo pitää taukoa kiekosta ja kaikkeen siihen liittyvästä, joten jättäytyy pois myös kiekkoliigan johtokunnasta ja uudeksi karsintavastaavaksi on valittu Django.

- togon lisäksi myös Shar siirtyy taka-alalle kiekkoliigan johtokunnasta eikä hänelle saa ilmoittaa mitään johtokuntaan liittyvistä asioista.



(Mahdolliset kysymykset voi suunnata pelaajille Norski, Tomekki, Blizk, chou Django ja Makze)



HC Revolution:



1. divarin joukkue HC Revolution on jättänyt kauden 3/09 kesken ilmoittaen siitä johtokunnalle kolmannen jakson dl-päivänä (25.10). Syyksi vedottiin pelaajien mielenkiinnon loppumista. Joukkueen vastuuhenkilöt Mäiske, juz ja Dreamic saavat kolmen (3) kauden vastuuhenkilökiellon kesken kauden jättäytymisestä.

Kaikki HC Revolutionin pelaamat ottelut nollataan, mutta pelaajien pisteisiin ei kosketa.



Ottelu Löylynheittäjät - Narrilauma:



Kyseisessä ottelussa tähän astiset tiedot viittaavat siihen, että Narrilauman pelaaja Unia on käyttänyt forcea, mikä on kiellettyä, joten tästä syystä ottelu uusitaan ja nykyinen ottelu poistetaan tuloksineen. LH-NL ottelu pitää olla pelattuna tämän viikon sunnuntaihin (1.11) mennessä.



Haluamme vielä muistuttaa että forcen käyttö divari-/liigaotteluissa on kiellettyä.



Pelaaja Robles:



Löylynheittäjät joukkueessa pelaavalle Roblesille annetaan kahden (2) ottelun pelikielto vastustajan halventamisesta ja rasistisista kommenteista. Pelaajien IRL elämään ja henkilöihin itseensä kohdistuva haukkuminen ei ole liigapelaajalle soveliasta käytöstä. Robles on pelikelvollinen kun Löylynheittäjät ovat saaneet pelattua 20 ottelua tällä kaudella.



Hyvää loppukautta toivottaa johtokunta!
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 27.10.2009 19:30
Luettu: 1405 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.