Tapaus GWB

Uutinen
2. Divarissa pelaava George W. Bush Hockey Club suljetaan ulos sarjasta välittömästi.



Joukkueen "erotuksen" taustalla on täydellinen yhteistyökyvyttömyys Kliigan johtokunnan kanssa liittyen GWB:n kauden jatkoon.



Kaikki alkoi Sandron saatua sääntöjenmukaisen pelikiellon. Tämän jälkeen GWB:n kiekko.tk -sivulle ilmestyi teksti "GWB pelikiellossa loppukauden". Kiekkoliigan johto lähestyi useaan otteeseen menneen viikon aikana GWB:n pelaajia tilanteeseen ja Kiekkoliigassa jatkamiseen liittyen. Vastaukseksi saimme hiljaisuuden ja irc-kanavalta potkimisien lisäksi kerta toisensa jälkeen mm. seuraavanlaisia lausahduksia: "miksi siitä pitäisi infota teille?", "perseily on kivaa", "omapa siinä on ongelmanne", "päätämme jatkostamme sillon kun meitä huvittaa".



Lopulta johto antoi GWB:lle deadlinen, johon mennessä päätös jatkosta oli tultava. Koska päätöstä tai selvyyttä tilanteeseen ei saatu, johdon oli tehtävä ratkaisu loppukauttakin silmällä pitäen.



Joukkueen sarjasta poistamisen lisäksi luvassa ovat seuraavat pelaajakohtaiset rangaistukset:



GWB:n vastuuhenkilöt saavat kahden(2) kauden pelikiellon ja määrittelemättömän pituisen vastuuhenkilökiellon Kliigaan. Muulle joukkueen pelaajistolle määrätään yhden(1) kauden pelikielto. Rangaistukset eivät koske loppukautta 1/2008 vaan alkavat rullata kauden 2/2008 alusta. Kaikki pelaajat ovat automaattisesti ulkona kauden 1/2008 lopun.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.02.2008 00:53
Luettu: 999 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.