Kyselyyn lyhyehkö vastaus

Uutinen
Lyhyt yhteenveto kyselyn pohjalta.

Vastauksia tuli vähän, joten tulkitsen sen siten, ettei suurinta osaa kiinnosta, ketä johdossa pyörii tai miten systeemiämme tulisi kehittää. Vastanneista melkein kaikki olivat pääsääntöisesti tyytyväisiä Kiekkoliigan johdon toimintaan.

Kehitysryhmän takaisin tuontia kannatti moni ja tässä yhteydessä voisinkin peräänkuuluttaa henkilöä tai henkilöitä, jotka tuntevat halua lähteä keräämään sakkia joukkueiden vastuuhenkilöistä ja "johtamaan" tätä pientä projektia.



Sitten tämä mielenkiintoisin kohta rangaistusten kovuudesta. Se sai lähes 90% kannatuksen nykylinjan pitämisenä tiukkana. Joten vastaisuudessakin pahimmista solvauksista, vittuiluista ja törkeistä henkilökohtaisuuksiin menemisistä tulee pelikieltoa, niin ircin, kuin kiekonkin puolella (tapaukset käsitellään tapauskohtaisesti ja pelikiellon pituus voi vaihdella) .



Tällä haavaa emme etsi uusia jäseniä johtokuntaan, mutta jos tunnet olevasi kiinnostunut, motivoitunut ja omaat historian Kiekkoliigan alaisuudessa pelaamisesta, niin ota yhteyttä johonkin johtokunnan jäseneen. Django etsii edelleen paitsioon kirjoittajia omaan projektiinsa.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 17.11.2007 12:10
Luettu: 843 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.