Liigatilastot Kiekko.tk:n pelaaja- ja joukkuesivulle

Uutinen

Yhteenveto Kiekkoliigan ja Superliigan tilastoista on nyt mahdollista lisätä Kiekko.tk:ssa pelaaja- ja joukkuesivun alareunaan ruksittamalla Liigatilastot-valinta omista tiedoista tai joukkueen asetuksista.


Mitä tehdä, jos Kiekkoliiga-tilastot eivät näy tilastosivullani?

Tarkista ensin, että olet ruksittanut Liigatilastot-valinnan omista tiedoista. Jos sinulla ei ole vielä Kiekkoliiga-tunnusta, rekisteröidy ensin liigan sivuille (https://kiekkoliiga.net/register, ethän käytä samaa salasanaa kuin Kiekko.tk:ssa) ja liitä tämän jälkeen tilastosivu käyttäjätunnukseesi (https://kiekkoliiga.net/user/player). Kun tilastosivu on liitetty tunnukseesi, näkyy liigatilastot oletuksena sen pelaajasivun alareunassa, joka on määritelty Kiekkoliiga-tunnuksen nimeksi Kiekkotunnukset-osiossa (https://kiekkoliiga.net/user/nicks).

 

Mitä tehdä, jos joukkueen Kiekkoliiga-tilastot eivät näy?

Tarkista ensin, että olet ruksittanut Liigatilastot-valinnan joukkueen asetuksista. Joukkueiden Kiekkoliiga- ja Superliiga-tilastot näkyvät joukkuesivulla automaattisesti, kunhan tilastot on linkitetty liigassa oikeaan Kiekko.tk-joukkueeseen. Mikäli linkitys puuttuu ja tilastot eivät näy, voit ilmoittaa asiasta liigan johtokunnalle tai Teemulle.


Saat tarvittaessa apua Kiekko.tk:n Discordissa: https://discord.gg/qcb2FTB

Tietoja
Kirjoittanut: Teemu
Julkaistu: 21.04.2020 21:46
Luettu: 1056 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.