Kiekkoliiga Two-On-Two - päätösteksti

Uutinen
Kiekkoliigan pelaajilleen järjestämä 2vs2-turnaus Two-On-Two Tournament on tullut päätökseensä. Sunnuntai-illan liigakamppailujen lomassa pelatut mitalikamppailut olivat tasaväkisiä, mutta lopulta paremmat joukkueet saatiin selville.

Finaalissa Etelä & Bein -parivaljakko vei ensimmäisen ottelun nimiinsä paras kolmesta -sarjassa ja oli jo kovaa vauhtia viilettämässä puhtaaseen sarjavoittoon. Toisen ottelun loppuhetkillä vastustajapari Trn & Ratakses kuitenkin kiri tasoihin ja lopulta jatkoajalla ohi. Näin ratkaisu siirtyi Game 3:en.

Ratkaisevan ottelun ensimmäisessä erässä Trn & Ratakses -pari oli hieman niskan päällä, mutta vastustajamaalivahdin huikea venytys aivan erän loppuhetkillä varmisti tasatilanteen viimeiseen erään. Muutamat ratkaisevat virheet ja Etelän sekä Beinin varma viimeistelytyö lopulta vei kotijoukkueena sarjaan lähteneen parivaljakon TOT-mestaruuteen.

Niin Etelä kuin Beinkin nettoavat turnauksesta 20 euroa mieheen, kun hopeapari joutuu tyytymään 10 euroon per nuppi. Molemmat parit saavat postia kotiin Kiekkoliiga-kiekkojen merkeissä (eräällä niitä on jo kaappi ääriään myöten täynnä).

Pronssiottelussa kohtasivat kehä1 sekä timonne10. Joukkueet koostuivat kaksikoista Bisc & Kucherov sekä timo & selänne10

Ensimmäisessä erässä vierasjoukkue timonne10 kiri jo 0-2-johtoon, eikä kotijoukkueelle annettu toisessakaan erässä siimaa. Ottelu päättyi lopulta 1-3 - täten timonne10-joukkueen kaksikko palkitaan Kiekkoliiga-kiekoilla, kun kehä1 joutuu tyytymään pelimerkkipalkintoihin.

Kiitos kaikille osallistujille 2vs2-turnaukseen! Oli hauskaa!
Kirjoittanut: Ratakses
Julkaistu: 14.10.2018 23:25
Luettu: 909 kertaa