Kiekko Cup XI 28.6. - 31.7.

Uutinen
Kiekko Cup on perinteinen kesällä pelattava turnausmuotoinen kilpailu, joka järjestetään nyt yhdennentoista kerran. Se on ilmainen ja avoin kaikille joukkueille sarjatasostaan riippumatta. Turnauksessa pelataan ensin pienimuotoinen alkulohko, jonka jälkeen on pareittain pelattava pudotuspelivaihe huipentuen lopulta finaaliin.



Jokaiselta pudotuspelikierrokselta jatkoon päässyt tienaa itselleen pelimerkin. Täten halutaan antaa mahdollisuus palkintoihin heillekin, jotka eivät välttämättä taistele aivan koko turnauksen voitosta. Kiekko Cup XI -mestarille on luvassa kierrosmerkkien lisäksi voittobonus, joka koostuu pelimerkeistä sekä oikeista Kiekkoliiga-jääkiekoista!



Cup XI alustava aikataulu:

Lohkovaihe (josta 16 jatkoon): 28.6. - 3.7.

Neljännesvälierät (paras kolmesta): 4.7. - 10.7.

Puolivälierät (paras kolmesta): 11.7. - 17.7.

Välierät (paras kolmesta: 18.7. - 24.7.

Finaali (vain yksi ottelu): 25.7. - 31.7.



Turnaus alkaa siis juhannuksen jälkeen. Se päättyy loppuun asti selviytyneiden osalta heinäkuun lopussa. Tämän jälkeen on vielä pari viikkoa aikaa palautua syksyllä alkavaa kautta varten. Lopullinen aikataulu selviää kuitenkin vasta osallistujamäärän ollessa selvillä.



Tällä turnauksella on hyvin pitkät perinteet ja se on arvostettu koko Kiekkoa yhdistävä tapahtuma. Tämä on vuoden ainut kerta, jolloin pääsette joukkueenne kanssa haastamaan niin Kiekko-, Eliitti- kuin myös muissa liigoissa pelaavia joukkueita. 



Ottakaahan haaste vastaan ilmoittamalla joukkueenne mukaan lähettämällä viesti Kiekossa Väiskille viimeistään maanantaihin 27.6. klo 20 mennessä. Tarkemmat tiedot ja päivittyvä lista: kiekko.tv/forum/topic.cws?id=226872.



Mukavaa turnauksen ja lämpimämmän kesän odotusta toivottaa Kiekkoliigan johtokunta.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 18.06.2016 13:20
Luettu: 1044 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.