Lehdistötiedotekilpailu

Uutinen
Onko joukkueesi vailla pelimerkkejä? Onko logo loppumassa ja kausimaksu maksamatta? Ei hätää! Olemme keksineet sinulle ratkaisun, jolla voit tienata puuttuvat pelimerkit.

Johtokunta järjestää kilpailun Kiekkoliigajoukkueille. Kilpailun tarkoituksena on se, että joukkueet kirjoittavat lehdistötiedotteen, joka liittyy jotenkin omaan joukkueeseen. Kiekkoliigan arvovaltainen johtokunta toimii makutuomareina lehdistötiedotteita arvioitaessa. Myös pelaajat voivat vaikuttaa arviointiin kommentoimalla kirjoituksia ja antamalla peukkuja! Eniten pelaajilta ja johtokunnalta pisteitä saanut lehdistötiedote voittaa 10 pelimerkkiä!

Mutta etkö osaa kirjoittaa? Sinulla on silti mahdollisuus voittaa pelimerkkejä, sillä johtokunta arpoo kirjoittaneiden joukkueiden kesken vielä 5 pelimerkkiä! Kannattaa siis osallistua! Pelimerkkien lisäksi pelaajat saavat mukavaa luettavaa ja hyvän mielen. :)

Säännöt:
- Lehdistötiedote tulee olla kirjoitettuna ja lähetettynä viimeistään 22.2. klo 23:59
- Pituutta emme määrittele, mutta hyvin lyhyet tekstit voidaan jäättää pois arvonnasta.
- Pitäkää kirjoitus asiallisena ja hyvän maun rajoissa.
- Tiedotteen voi kirjoittaa yksin tai joukkueen voimin, laittakaa tiedotteen loppuun tekijät.
- Vastuuhenkilön täytyy lähettää lehdistötiedote.
- Jokainen pelaaja, joka on rekisteröitynyt ja on kirjatuneena Kiekkoliigan sivuille, voi käydä peukuttamassa lehdistötiedotetta kerran. Useampaakin juttua voi peukuttaa. Peukutusnappi löytyy kommentointiboksin yläpuolelta.
- Johtokunta antaa omat pisteensä siten, että jos esimerkiksi 10 joukkuetta osallistuu kilpailuun, paras joukkue saa 10 pistettä, toiseksi paras 9 pistettä jne.
- Nauttikaa kirjoittamisesta!

Miten lehdistötiedote toimii ja mistä löydän lehdistötiedotteet?

Jotta voit kirjoittaa, sinun täytyy olla vastuuhenkilönä kirjautuneena. Oikealta ylhäältä löytyy nappi "Jätä lehdistötiedotteita". Kirjoittakaa otsikko ja teksti. lihavoinnin saa käyttämällä < b>tekstiä< /b>, kursivoinnin < i>tekstiä< /i> ja alleviivaus < u>tekstiä< /u> (Älä jätä välejä!). Tarkemmin muotoilusta löytyy TÄÄLTÄ. Antakaa kommentoinnin olla käytössä. Mikäli ette löydä/pääse lehdistötiedotesivulle, ottakaa yhteyttä johtokuntaan.

Lehdistötiedotteet löytyvät Kiekkoliigan sivuilta vasemmalta puolelta Paitsiokirjoitusten alapuolelta etusivulla. Myös TÄSTÄ pääsee sinne.

Johtokunta palvelee IRC-netissä kanavalla #johtokunta. Kiekkoliigan etusivun esittelylaatikosta pääsee kätevästi kanavalle tai vaihtoehtoisesti TÄSTÄ. Mukavia kirjoitushetkiä kaikille :)
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 05.02.2015 22:30
Luettu: 1156 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.