GuerreirosGuerreiros - PatriotsPatriots 4-4

juku 2+0=2
KeysrSöze 2+0=2
Pannukas 0+3=3
Rodr 0+1=1

Maanantai-illan Kiekkoliiga trilleri on käynnistymässä, kun Guerreiros kohtaa Patriotsit kotikentällä. Patriotsit ovat saalistaneet tähän mennessä 12 ottelussa kiitettävät kaksi pistettä ja näin he ovat sarjassa viimeisinä, kun taas Guerreirosilla on pisteitä kasassa neljä 5 ottelussa ja se oikeuttaa 8. tilaan. Saas nähä ottaako Patriots kauden ensimmäisen voiton Liiga_Rodrin johdolla.

1. Erä

1:19 0-1 by jambo (GRammat, Rodr) :: Patriotsit saa unelma-alun kun jambo tykittää kauniisti 0-1 johtomaalin!
2:08 1-1 by Rala (ruw, JaKurri) :: ruw laittaa Ralalle maalin eteen josta helposti etukulmaan.
5:15 2-1 by Rala (ilo) :: GRammat unohtaa varmistaa ja Rala wristillä läpäristä.
5:29 2-2 jambo (GRammat) :: En nähny, mut varmasti kaunis maali.

Todella jännittävä ja intensiivinen erä, jossa Patriotseillä varsinkin oli muutama kelpo maalintekopaikka.

2. Erä

2:31 2-3 by juku (duckie, GRammat) :: Loistava keskitys maalille josta juku siirtää vastustamattomasti tyhjään maaliin.

Alkuerä oli Guerreirosin hallintaa, mutta erän puolessa välissä Patriots sai otetta pelistä ja loppuerä menikin Patriotseille. Jälleen hyviä maalintekopaikkoja varsinkin Patriotseilla mukaanlukien yksi tolppakin.

3. Erä

0:36 3-3 by JaKurri (Rala) :: Rala antaa maalintekee JaKurrille joka sivaltaa etukulmasta 3-3.
3:51 3-4 by juku :: SIELLÄ LEPÄÄ JUKU TYKITTÄÄ B-PISTEELTÄ 3-4 JOHTOLUKEMAT JOKOHAN NYT TAITTUUUUU
5:10 4-4 by Rala (JaKurri) :: Ei taitu ei, Rala iskee etukulmast 4-4.

Huhhuh mikä peli! Patriotsit olisivat ehdottomasti ansainneet voiton. Guerreirosin peli näytti siltä ettei heitä edes pelaaminen kiinnostanut, mutta hieno peli kokonaisuudessaan!