NightmareNightmare - SinappikoneSinappikone 3-2

Kaarto 1+1=2
Koodari 0+0=0
Teisa 0+0=0
ubeli 0+2=2

Edellis kausiin verrattuna "yskähdellen" kautensa aloittanut Nightmare kohtaa ensimmäistä otteluaan pelaavan Sinappikoneen. Liigan pistepörssi on jo kuitenkin odotetusti painajaislauman hallussa. Oma veikkaus 6-1 Nightmarelle.

0.32 1-0 by Jebsu - Jebsu pujottelee siniseltä yksin maalille ja siirtää ranteella kiekon säkkiin
Darpilta hyvä veto laidasta, mutta pakit hoitaa riparin
2.03 1-1 by Timothy (Kaarto, ubeli) Timothy nousee keskeltä ja laukoo etukulmaan
4.40 sinapilta pelin 3 pitkä
Väiski runnoo kulmasta maalille, mutta kulma on liian pieni
5.23 1-2 by Kaarto (ubeli, Timothy) Nighmare hyökkäys ajaa sinisellä itsensä ulos. Kaarto nousee kulmasta ja ampuu etukulmaan
ubeli puoliksi läpi, mutta veto ei uppoa

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Nightmare saves: 1, poss: 45%
*** Sinappikone saves: 3, poss: 54%
Nightmare hallitsi, mutta maalin jälkeen ei saanut todella vaarallisia paikkoja enää. Sinappien puolustus vetäytyi muuriinsa, eikä se murtunut.
Sinapit iskivät kaikista kunnollisista hyökkäyksistään maalin

0.36 2-2 by Darp (Väiski, Jebsu) Väiski tarjoaa vetopassilla toiseen laitaan Darpille joka upottaa varmasti etukulmaan
Timothy nousee vapaasti maalille, mutta Retale on edessä
Jebsu tarjoilee Darpille loistavan passi, mutta tällä kertaa maalihai ei osu
3,24 Sinapit vaihtaa oman hyökkäyksen aikana Teisan Juluman tilalle
Retale on menettää maalintakana kiekon, mutta saa kiekon pidettyä niukasti
Teistalta hyvä veto
Väiskiltä loistelias "määrämittainen" omasta päästä ylös ja Darp karkaa läpi, mutta Teisa pääsee estämään vedon

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Nightmare saves: 4, poss: 49%
*** Sinappikone saves: 5, poss: 50%
Huomattavasti tasaisempi erä. Sinapit saivat nyt vaarallisia pyörityksiä ja olivat jopa hallitsevampi joukkue. Kuitenkin myös Nightmarella olivat omat paikkansa.

Väiskiltä hyvä veto viivast ilman maskia, mutta vähän liian keskelle
Jebsulta jälleen loistava syöttö, mutta Darp ei osu laidasta
2vs1 mutta Darp ei vieläkään osu suoraan syötöstä
Darp zippaa maalin edest kiekon ohi
4.37 3-2 by Väiski (Darp, Jebsu) Hyvä kuvio Darpilta ja Jebsulta. Lopulta Väiski kuljettaa kiekon maalilta sisään
Kaarto saa melkein survottua kiekon sisään, mutta Väiski edessä.

*** MATCH OVER
*** Nightmare saves: 2, poss: 56%
*** Sinappikone saves: 3, poss: 43%
Viimeinen erä olikin selvästi Nightmaren painostusta ja maali roikkui pitkään ilmassa. Parempi joukkue voitti.