Huittisten HuimaHuittisten Huima - HC OilersHC Oilers 4-2

papakekki 2+0=2
Sence 0+1=1
Tiq 0+2=2
vnl 0+0=0

Alkamassa ottelu: Huittisten huima vastaan Hc Oilers. Huittisten kausi käynnistyy tässä pelissä, Oilers taas on pelannut jo kaksi peliä, yllättävä tappio Attackia vastaan ja voitto Predatorsista, nyt itse otteluun.

1.erä:

01:51 - Peli ollu tähän mennessä aika tahmeeta, kummallakaan ei maalipaikkoja.
03:04 - Sence ei saa avauttua kiekkoa omille, tästä avautuu paikka kaa:lle, ei uppoa.
03:41 - Saken kikkailut ja neppailut, kiekko liruu tolppaan, jää hetkeksi siihen kunnes Oilers puolustus ja maalivahti hoitaa.
04:39 1-0 by kaa (1+0) Lucci (0+1) Sakke (0+1) - kaa vetäisee Oilerssipuolustuksen seasta ja maalivahti ei saa hoidettua.
04:45 - Loistava paikka Luccilla lisätä johtoa.
05:02 2-0 by Lucci (1+1) kaa (1+1) - kaa:n tarkka syöttö löytää maalin kulmalle hiipineen Luccin, 2-0.

poss: 60/39 saves: 1/7

1.erässä peli oli rikkonaista ja paikkoja oli varsinkin HuHulla, Oilers oli aivan vastaantulija. Tällä pelillä HuHu teurastaa Oilerssit mennen tulle, sitten toiseen erään.

2.erä:

01:02 3-0 by Lucci (2+1) Sakke (0+2) - Sakke kikkailee ja liimailee keskialueella ja pääsee hyökkäysalueelle, löytää Luccin joka iskee tarkalla kudilla tilanteen jo 3-0:aan.
02:12 3-1 by paparassi (1+0) Tiq (0+1) - Oilerssien yksinkertainen hyökkäys tehoaa.
02:54 - paparassilla loistopaikka iskeä kavennus, ei onnistu.
03:29 - Saken loistoveto, hieman ohi.
04:30 - Sakke vie puolustusta kahville, mutta ei, ei maalia.
05:13 4-1 by kaa (2+1) Sakke (0+3) Lucci (2+2) - Sakella loistopaikka tehdä mutta kimmottaa kiekon ovelasti ja todella näyttävästi maalin takaa kaa:lle, jolla helppo työ siirtää kiekko maaliin ! Komiata!

poss: 64/35 saves: 3/3

Mielenkiintoinen erä, HuHu hallitsi mielin määrin ja komeita maaleja nähtiin, kermana kaa:n jälkimmäinen maali.

3.erä:

01:55 - ragen loistosyöttö mutta kaa ei aivan saa kiekkoa maaliin.
03:36 4-2 by paparassi (2+0) Sence (0+1) Tiq (0+2) - Hienosti pelattu hyökkäys ja kaiken kukkuraksi maali.
05:00 - Oilerssilla hyvää painetta HuHu päädyssä.

poss: 53/46 saves: 3/1

3.erää hallitsi Oilers hienokseltaan, mutta kiri ei aivan riittänyt. Hyvä peli kuitenkin. Lopputulos siis 4-2.

*** Sakke, rakensi HuHun hyökkäystä loistavasti
** Lucci, teki paikoista (tärkeä osa HuHu hyökkäystä)
* rage, piti oman tonttinsa todella hyvin.

Sakke:"Lähettiin puolustaa ja onnistuttii.. pari mokaa mut korvattiin ne hyökkäyspään onnistumisil."
Tuomari: Lehtonen
Lisätty: 28.04.2010 17:02