Alkamassa on Kauden 1/10 Pronssimatsi joissa mittaa ottaa runkosarjan 3. Avellino Capellier ja runkosarjan 8. Club Of Härmä

Tulosveikkaus 3-2

-Cypress laukoo b-pisteeltä ja Nesu on lähellä päästä ripariin
-Nesu laukoo hieman ohi maalin
3.31 0-1 Wrss (Cypress) Härmät pääsee 2v1 vastahyökkäykseen josta Cype passaa seljäntakaa ja Wrss niittaa suoraa härmät johtoon
-weza koittaa kaukaa, mokelle helppo kuti.
-Cypress sooloilee ittensä vetopaikkaan mutta veto viivästyy ja kulmakin jää jo senverran pieneksi ettei maalia synny
-P.Elias koittaa B-pisteeltä, hyvä kuti mutta mokke nappaa

Saves 2/2 poss 42/57
Erä oli aikalailla tasanen.

-Cypress laukoo kaukaa, mokelle helppo homma.
-Avet pyörittää, Härmä kestää
4.41 1-1 weza (Darkki Sean) Komea kuti tolpankautta sisään Darkin hienosta passista.
Darkki vaihtoon Davidoff kehiin.
5.12 2-1 weza (Sean) Täysin samanlainen veto, tolpankautta ja maaliviivaa pitkin maaliin. Tarkkoja kuteja!
-weza koittaa jälleen mutta hitusen ohi maalin.

saves 1/1 poss 46/53
Avellinojen erä, Härmä kesti hyvin, mutta wezan pari tarkkaa kutia siirsi kumminkin Avellinot 2-1 johtoon ja tästä asetelmasta lähdetään kolmanteen erään.

-Nesu passaa maalille josta Cypress on saada kiekon maaliin, puolustaja pitää senverran hyvin kumminkin ettei maalia synny.
-P.Eliakselle loistava paikka!
-P.Elias läpärissä, koittaa wristiä mutta ei!
2.45 3-1 Sean (Davidoff) Sean sutii maalinedestä Avellinot 3-1 johtoon
-Sean laukoo bpisteen tuntumasta, mutta numerot säilyvät samoina.
-Davidoffi latailee tolppaan suoraa syötöstä
4.30 huonolta näyttää härmän kannalta, eivät saa mitään aikaiseksi ja avet jatkuvasti maalipaikoilla.
-Avet miltei onessa!
-Davidoff kutaisee 2v1 hyökkäyksen päätteksi
5.22 3-2 Cypress Vielä on härmillä toivoa kun härmän tähtihyökkääjä nousee maalintakaa ja nousee lataa kulmaan!

saves 2/6 poss 49/51
Viimmeinen erä oli avejen hallintaa!

Avellinot siis korjasi 1/10 kauden pronssimitalit kaulaansa 3-2 voitolla Härmästä! Avellinot oli kovempia ja näin ansaitusti voitto.