PelijengiPelijengi - NightmareNightmare 1-8

Jebsu 3+3=6
SmL 5+2=7
vop 0+1=1
Väiski 0+3=3

Toinen osa käyntiin! Jännittävät puitteet rakennettiin ensimmäisessä ottelussa, joka päättyi
hallitsevalle mestarille numeroin 3-1. Pelijengin tulee pitää tehomies sml tarkemmin, jotta katsojat
saavat jännitystä koko ajan edestä! Varmasti tiukka toinen osaottelu nähdään, toivoen, että Pelijengi saisi
kultamitalijahtikuumeen päälle.
Oma veikkaus: 1-3

KLIIGA FINAALI
1.ERÄ

3:11 1-0 Letti
Letti nousee ja laukoo taas etukulmaan, kun maalivahti aavistaa toiseen.

5:21 1-1 sml
Pelijengi ei ota raporttiin kirjoittamistani neuvoista vaaria, ja sml pääsee hyvästä avauksesta
läpi. Tuloksena varma maali takanurkkaan.

PJ saves 0 poss 49%
NM saves 5 poss 50%

Pelijengi sai hyvin liikettä, ja ilman pientä nukahdusta olisivat vielä johdossakin.
Nightmare ei ehkä ottanut täyttä höyryä päälle, mutta varmasti näemme kuumempaa peliä toisessa erässä.
Kumpi tekee ratkaisut? Ottaako kovempaa jo nyt vai jättääkö myöhempään? Valinta voi olla kohtalokas...

2.ERÄ

0:51 Jebsu (sml)
Jebsu tykittää johtomaalin sml:n esityöstä ohi hölmistyneen maalivahdin

3:06 sml tuottaa päänvaivaa PJ:lle maskeeraamalla maalivahdin edessä, eikä Pelijengi saa myllytettyä häntä pois.

5:13 sml syöttää Väiskille maalineteen joka kurkottaa parhaimpansa PJ-pelaajan ahdistellessa, muttei saa kiekkoa maaliin.

1-3 5:40 sml (Jebsu)
sml laukoo kahden maalin johdon takanurkkaan

1-4 5:48 Jebsu (sml)
Ja aloituksen jälkeen Jebsu pääsee laukomaan etunurkasta sisään.
Harmittavat maalit pelin kannalta!

PJ saves 4 poss 49%
NM saves 1 poss 50%

Erä alkoi jo alusta hieman NM:N painostuksella - kiekko pyöri PJ-alueella ja maalikin
oli lähellä alkuminuutilla, yksi sellainen tulikin kun 56 sekkaa oli kulunut.
PJ ei saanut kunnon peliä käyntiin uhatakseen NM:n johtoasemaa, ja lopulta juuri
ne ratkaisut tehnyt NM vei itsensä turvalliseen johtoon. Otaksun, että viimeinen erä tulee olemaan kosmetiikkaa.

3.ERÄ

0:20 1-5 sml (Jebsu)
sml tekee toisensa taas Jebsun esityöstä, heti erän alkuun

0:44 1-6 sml
Finaalin toinen hattrick syntyy maalinedestä, mielettömässä vireessä kyseinen heppu

2:20 1-7 Jebsu
Laukaus kovaa alakulmaan

1-8 sml (Jebsu, Väiski)

PJ saves 3 poss 56%
NM saves 7 43%

Kliigan Finaalin arvo hieman lässähti, kun NM pääsi rankaisemaan aivan liian monta kertaa.
Selvästi parempi tiimi vei tämän ottelun, tuleeko seuraava ottelu ratkaisemaan koko sarjan, ja mestaruuden?