Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks - SinappikoneSinappikone 2-0

Arola 0+0=0
Kaarto 0+0=0
Shar 0+0=0
Wile 0+0=0

Alkamassa (jälleen kerran) ottelu Anaheim Mighty Ducks vastaan Sinappikone, viime ottelu oli todella tasainen ja se päättyi Ducksin voittoon 0-1. Ottelusta odotetaan tasaista ja hyvää kamppailua, Sinappikoneella on edessä tiukka peli koska heidän pitäisi voittaa ettei sarja repsahda jo 2-0 tilanteeseen. Viime peli oli siis todellakin tosi jännittävä. Kyselin muutamat mielipiteet pelaajilta ennen peliä, Kaarto:"Odotetaa parempaa peliä kuin edellistä, myös Arolalta odotan paljon.", Arolalle siis kasautuu heti vähän paineita. Decon mietteet ennen peliä:"Miestä oman maalin eteen ja yks luckyriver sisään... kovaa taisteluu ja ajoo." Sitten ensimmäiseen erään.

1.erä:

00:44 - Kaarto laukoo, maalivahti torjuu.
00:56 - Kiekko pyörii Anaheimin päädyssä, mutta maalia ei synny.
01:41 1-0 by Deco (1+0) Homie (0+1) - Tässäkö oli se onnenkantamoinen ? Kiekko maalille ja jostain se pomppii sisään.
03:30 - Kaarto syöttää laidan kautta, Insomnium saa kiekon. Ranteet puhuvat! Mutta se olikin syöttö mikä lähti, ei veto. Tilanne kuivuu kasaan.
04:00 - Sinappikone pyörittää peliä Anaheimin päädyssä.
05:25 - Sinappikoneella paikkoja, ei uppoa.

poss: 51/48 saves: 3/0

Ensimmäinen erä oli odotetun tasainen, SK kuitenkin hieman hallitsi, mutta mutta jälleen kerran Ankat tekivät maalin. Alkaako Anaheim nyt sumputtamaan ja passivoitumaan vai jatketaanko oman pelin pelaamista. Decon taktiikka näyttää toimivan, mutta kestääkö se loppuun asti?

2.erä:

Sinappikone painostaa alkuun.
00:53 - Sharin hyvä veto, mutta keskelle maalia.
01:52 - Arola kolisuttelee tolppia.
02:56 - Homie pujottelee pujottelee ja .... laukoo, ei maalia.
03:30 - Anaheimilla tiukka sumppu.
04:12 - Insomniumilla hyvä maalintekopaikka, maskia on myös mutta laukaus painuu ohi.
04:45 - SK:n paine päättyy kun Arola ei saa pidettyä kiekkoa alueella.
05:02 - Insomniumin hyvä laukaus, mutta maalivahti pitää kiekon pois verkosta.

poss: 40/59 saves: 5/1

Sinapit painavat hurjaa kyytiä päälle, miten Anaheim voi kestää. Pelin kulku on ollut aika samanlainen kokoaika, Sinapit painavat päälle ja Ankat sumputtavat. Anaheimin taktiikka toimii todella hyvin ja Sinapeille ei maalintekopaikkoja paljoa tule. Nyt Sinappikone tarvitsee maalin ja sitä kautta rikkomaan Anaheimin sumpun. Saas nähä mitä käy.

3.erä:

00:00 - Deco ottaa ennen erän alkua aikalisän, ilmeisesti käydään taktiikkaa uudestaan läpi ja luodaan tsemppiä ja näin varmistellaan voittoa.
00:08 - Aloitus Anaheimin päätyy, syntyykö tästä jotain?
00:08 ---> ei synny.
(SELOSTAJA JUHLII BLUESIN VOITTOA !)
00:41 2-0 by Homie (1+1) Deco (1+1) Ratakses (0+1) - Homie rankaisee, saako Sinappikone murrettua Anaheimin sumppua ?
02:36 - Icing by Ankat, tiukka tilanne jonka jälkeen Deco purkaa.
03:30 - Insomniumin ripariin pääsee Kaarto, jonka laukauksen Ratakses kuitenkin blokkaa.
04:05 - Anaheimin puolittainen 3vs1-hyökkäys, Arola kuitenkin saa blokattua Decon laukauksen.
04:35 - Homie purjehtii melkein läpi, ei maalia.

poss: 45/54 saves: 6/1

Ottelu on päättynyt, Anaheim voittaa 2-0. Peli oli aika samanlainen kun joukkueiden edellinen kohtaaminen.