SinappikoneSinappikone - Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks 0-1

Deco 1+0=1
Homie 0+1=1
Ratakses 0+0=0
Subaru 0+0=0

Tervetuloa seuraamaan liigakarsinnan ottelua Sinappikone vastaan Anaheim Mighty Ducks, odotettavissa tasaista vääntöä ja hienoa kiekko. Taitaa heti ottelun alla olla pientä henkistä peliä Juluman ja Decon välillä, myös Körsklieg liittyy keskusteluun. Sitten otteluun:

1.erä:

03:27 0-1 by Deco (1+0) Homie (0+1) - Siniseltä veto, jonka Sinappikoneen pelaajat blokkaavat mutta eivät enään Decon vetoa, laukaus painuu vastustamattomasti verkon perukoille.
04:10 - Sinappikoneella hyvää pyöritystä.
05:03 - Tansu puikkelehtii maalin eteen, mutta ei saa siirrettyä kiekkoa maaliin.
05:45 - Decon hyvä veto ei aivan uppoa.

poss: 52/47 saves: 3/1

Ensimmäinen erä oli todella tasainen, mutta Anaheim teki maalin. Saas nähdä minkälaisia taikoja Sinappikoneen miehet keksivät toiseen erään.

2.erä:

01:00 - Anaheim pääsee 2vs1-hyökkäykseen, Homien laukaus hieman ohi.
03:25 - Tansun laukaus b-pisteeltä, maalivahti saa vaivoin torjuttua.
04:12 - Insomniumin laukaus keskelle maalia, veskari hoitaa.
04:56 - Ratakses kolisuttaa tolppia.

poss: 57/42 saves: 3/5

Sinappikone painoi kovaa päälle ja Anaheim oli altavastaajana, saako Sinappikone tehtyä maalin vai pitääkö Anaheimin puolustus loppuun asti ?

3.erä:

00:10 - Juluma menettää kiekon sinisellä, Deco täräyttää b-pisteeltä tolppaan.
01:07 - Kaartolla tyhjä maali, aikaa kuljettaa jopa maaliin. Hätäinen ratkaisu ja tolppa kilahtaa.
01:37 - Decon laukaus piirun verran ohi b-pisteeltä.
02:09 - Juluman kiekonmenetys omassa päässä josta seuraa tolppalaukaus.
02:50 - Anaheimin 2vs1-hyökkäys päättyy nolosti, kun Subaru yrittää kimmottaa kiekon Decolle laidan kautta, pitkä kiekko.
05:41 - Tansun rannari tolppaan, ei uppoa mikään tällä hetkellä Anaheimin päätyyn.

poss: 40/59 saves: 4/4

Ottelu päättyi Anaheimin tiukkaan 0-1 vierasvoittoon.

*** Deco - Hyvää peliä läpi ottelun.
** Anaheimin puolustus
* Tansu - Rakensi hyvin paikkoja, mutta tällä kertaa ei uponnut.

Ratakseen kommentti pelistä:"Kovalla puolustustaktiikalla lähettiin ja onnistuttiin lähes täydellisesti. SK:lla oli paikkoja pari ja ehkä vähä paremmalla onnella olisivat saaneet maalinkin. Draivi oli kova ja mukavaa saada palkinto kovasta työstä!"
Tuomari: Lehtonen
Lisätty: 24.03.2010 21:02