ssamu 0+0=0

Alkamaisillaan divarikarsinta, jossa kohtaavat PePo ja Team Sahara, edellinen kohtaaminen oli todella tasainen vääntö. Miten nyt ?

1.erä:

-Aikalailla päädystä päätyyn mennään.
04:30 1-0 by Naappi (1+0) Fice (0+1) Reto (0+1) - Ficen komea passi löytää maalin kulmalle hiipineen Naappi:n ja tilanne 1-0.
-Todella tasaista vääntöä ollut koko erä.

poss: 55/44 saves: 1/2

Ensimmäinen erä on ohi ja vitsejä kuultu tarpeeksi monta. Erä oli tasainen ja kumpikaan ei päässyt aivan loistaville maalintekopaikoille, mutta PePo teki sen yhden ja ainoan, sitten toiseen erään.

2.erä:

-Erä alkaa Saharan painostuksella.
02:33 - Pude yrittää laukoa mutta PePon puolustus estää.
03:49 - Ficen loistava avaus antaa PePolle mahdollisuuden 2v1-hyökkäykseen, Loyd pysäyttää.
04:22 - Naappilla tyhjä maali, KLOP.
04:42 - Naappin laukaus hieman ohi maalin, hyvä maalintekopaikka.

poss: 57/42 saves: 1/3

PePo hallitsi erää, Saharan hyökkäykset aika ponnettomia tai niissä tapahtunut sen kummempia, saako Sahara tehtyä tarvittavan maalin kolmannessa erässä.?

3.erä:

01:41 - Ficen loistava paikka, mutta maalivahti hoitaa.
01:54 - Pude pääsee hyvälle paikalle, ei uppoa.
02:09 2-0 by Reto (1+1) Fice (0+2) - Reton todella komea ja ennen kaikkea tarkka laukaus uppoaa Saharan verkon perukoille. Lieneekö tässä ratkaisu?
02:47 3-0 by Reto (2+1) Naappi (1+1) - Reto ampuu kovan vedo, hieman on omat Sahara pelaajat maskissa.
04:14 - Naappi täräyttää tolppaan.
04:50 - Reto pelaa Naappille hyvän paikan, laukaus ei aivan painu sisään.
05:44 4-0 by Reto (3+1) Scott (0+1) - 3vs1, josta Reto korjaa riparin sisään.

Poss: 57/42 saves: 1/11

Näin on ottelu päättynyt PePon 4-0-voittoon. PePo jatkaa 1.divariin ja Team Sahara jää 2.divariin.