EuropeEurope - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 6-4

AskAoKone 2+0=2
Joonan 0+0=0
Naturen 0+3=3
Setti 2+1=3

Alkamassa tiukka kiekkoliigan ottelu Europe vastaan FC Kilpailijat, Kilpureilla alla voitto kun taas Europella tappio. Saas nähä minkälainen peli tulee.

1.erä:

00:35 1-0 by allue (1+0) Scroll (0+1) - Kaamean maalinedus tilanteen myötä allue saa laitettua kiekon pömpeliin.
02:10 1-1 by AskAoKone (1+0) Naturen (0+1) Setti (0+1) - Enigman karmaiseva kiekonmenetys omassa päässä josta heti rankaistaan.
02:46 1-2 by AskAoKone (2+0) - Maalinedus ruuhkasta AskAoKone taituroi maalin.
03:07 - Naturen kolisuttelee tolppia
03:40 1-3 by Setti (1+1) Naturen (0+2) - Sekaannus Europen puolustuksessa, Setti rokottaa komealla vedolla.
05:13 2-3 by Micky (1+0) allue (1+1) - Mickyn loistava laukaus takakulmaan, komiata katseltavaa.

poss: 50/49 saves: 0/2

Tasainen ensimmäinen erä, katsojia lisää, mutta toivottavasti ei maaleja.

2.erä:

00:30 - FCK on pulassa omalla puolustusalueella.
02:49 3-3 by Micky (2+0) Scroll (0+2) - Mickyn veto aika kaukaa uppoaa kohtuu helposti.
03:43 - Europe näyttää hienoa syöttöpeliä Kilpailijoiden päädyssä.
04:26 4-3 by Scroll (1+2) - Komea veto suoraan takakulmaan.
04:35 5-3 by Scroll (2+2) - Scroll iskee jälleen ja nopeasti.

poss: 55/44 saves: 0/6

Loistava erä Europelta, taitaa olla Kilpureiden eväät jo syötö, sitä se Artokin pohtii katsomossa. Saas nähdä mitä kolmannessa erässä käy.

3.erä:

00:56 5-4 by Setti (2+1) Naturen (0+3) - Maskia on ja Setti löytää väylän maaliin, ja pommittaa kiekon verkkoon ! Lähtikö tästä Kilpureiden kiri ?
01:47 - Micky pamauttaa tyhjästä maalista tolppaan.
02:45 6-4 by allue (2+1) Enigma (0+1) - allue pamauttaa takakulmaan raivolla.

poss: 53/46 saves: 2/6

Europe vei peliä kokoajan, Kilpailijat olivat vastaantulijoita.

*** Scroll - Hyvää peliä, teki paljon paikkoja.